Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där studiedeltagaren står i fokus.

Arbetsuppgifterna är bland annat att skicka kallelser, boka besök, göra undersökningar som innefattar blodprovstagning, EKG och sockerbelastningar.

Arbetstiden är måndag till fredag 7.30-16.10

Du har dokumenterad utbildning som undersköterska. Meriterande är viss arbetslivserfarenhet av exempelvis provtagning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, ansvarsfullhet och god samarbetsförmåga är viktiga inslag. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av studiedeltagare och medarbetare är en självklarhet för dig. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. För att trivas med arbetet tror vi att du tycker om att träffa människor, är positiv och har god samarbetsförmåga. Du är dessutom stresstålig, har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete, är ansvarstagande samt har ett bra bemötande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wallenberglaboratoriet för kardiovaskulär- och metabolforskning.

Vår målsättning är att förstå orsakerna till sjukdomar relaterade till ämnesomsättning och till hjärt- och kärlsjukdomar och utveckla nya behandlingar. Hos arbetar omkring 130 personer i 15 olika forskargrupper med bred erfarenhet och hög expertis. Vi har våra lokaler på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vid Wallenberglaboratoriet bedrivs grundforskning och klinisk forskning med fokus på fetma, hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, leversjukdomar och cancer. Vår gemensamma ambition är att hitta nya strategier för att motverka och behandla dessa sjukdomar.