House & Guest Service Staff

House & Guest Service Staff

Tjänsten
Vi behöver förstärkning på våran House & Guest service avdelning, du skall sköta löpande städning och underhåll av våra stilfullt inredda studios, lägenheter och kontor vid bland annat in och utcheckningar. Se till att gemensamma ytor så som kök, tvättstuga och entréer hålls trevligt städade, även vissa delar utomhus genom att vattna blommor, kratta löv och hålla snyggt. Du kommer assistera våran Rental & Customer Coordinator.
Detta innebär blandade arbetsuppgifter som exempel hjälpa till med incheckningar, ha direktkontakt och löpande serviceansvar mot våra gäster.
Vi lägger stor vikt på hur våra kunder upplever service, boendet och skötseln av den, det utgör grunden för vårat "WOW" koncept. Vårt mål är att alltid tillhandahålla en hög klass av städning och underhåll, både kvalitet- och servicemässigt.

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam, effektiv, serviceinriktad, flexibel, prestigelös och har en god känsla för detaljer. Som person är du inte rädd för att ta i och du bidrar alltid med ett trevligt bemötande mot kunder och medarbetare. Eftersom vi har både nationella och internationella gäster är det ett krav att du kan prata flytande svenska och engelska och att du har tidigare erfarenhet av Hotell/Restaurangbranschen och gärna städning av hotellrum/lägenheter.

Om oss
WOW Apartments är ett lägenhetshotell som startade 2013.
Vi har haft en stadig tillväxt och behöver nu ytterligare förstärkning. Vi äger idag 4 stycken centrala fastigheter i Göteborg med 44 studios och lägenheter. Bostäderna är fullutrustade och stilfullt renoverade med modern inredning. De kan hyras från ca 2 nätter till flera månader beroende på kundens behov. Vi skräddarsyr lösningar till både företag och privatpersoner. Vårt mål är att erbjuda det bästa boendet efter våra kunders önskemål:
"En lägenhet eller studio som känns som hemma."

Övrigt:
  • Start: Så snart som möjligt.
  • Omfattning: Till att börja med ca 30% - 40% tjänst, flexibla arbetstider
  • Placering: WOW Apartments Föreningsgatan 9
  • Krav: Arbetat minst 1 år med dessa arbetsuppgifter.
  • Flytande svenska och engelska
  • Ett plus är om du har körkort och egen bil.
  • Sista datum för ansökan är måndag 10 oktober
  • Ansökan/CV skickas till: info@wowapartments.se
Besök oss gärna på http://www.wowapartments.se/
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (7 dagar kvar)