Slipare/Polerare till WI-KA Mekaniska verkstad

Slipare/Polerare till WI-KA Mekaniska verkstad

Tjänstebeskrivning

I rollen som Slipare/Polerare består arbetet av att slipa och polera olika produkter i bland annat rostfritt stål, koppar, aluminium mm. Slipning och polering sker både med maskin och manuellt.

Du har god verkstadsvana och har tidigare arbetat med liknande uppgifter. Du har bra känsla och blick för att få bra resultat på ditt arbete.
I övrigt är du noggrann och har lätt för att samarbeta.

Ansökan

Du söker tjänsten som Slipare/Polerare via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna rekrytering samarbetar WI-KA Mekaniska verkstad med TEMP-TEAM Rekrytering & Personaluthyrning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan-Olof Åsberg, 0708-50 48 53.
Mer info
Kontaktperson Jan-Olof Åsberg
Telefon 0708-50 48 53
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 13 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WI-KA Mekaniska verkstad startades 1974 och sedan dess vuxit med ett lag på 20 personer med olika kompetenser inom svets, svarv, fräs och slip/polering av rostfritt stål eller annat material. WI-KA erbjuder kundanpassad kvalificerad skärande bearbetning, även i kombination av Tig-svetsning och polering av rostfria material.

WI-KA söker just nu en slipare/Polerare med fingerkänsla!