Är du en driven och ansvarsfull lagspelare som vill arbeta för ett byggföretag drivet av värderingar? Då är det kanske dig som vi på WH letar efter; vår nästa starka lagledare och rutinerade platschef till Göteborg. Vi är väldigt stolta över vårt engagemangsindex och att 95% av våra anställda rekommenderar oss som arbetsgivare samt tycker att WH Bolagen är en mycket bra arbetsplats. Vi är certifierade sen tre år tillbaka som en mycket bra arbetsplats av Great Place To Work. WH Bolagen Sverige AB med dotterbolag är en medelstor koncern med 100 anställda i Västra Frölunda, Göteborg. Vi arbetar med tjänster inom bygg, VVS, golv, måleri och el.. De helägda dotterbolagen är WH Fastighets- & Byggservice AB, WH Installation AB, Ljungbloms Elektriska AB och Olof Leander Måleri AB.

Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag samt nyproduktion. I dagsläget är vi ca 30 anställda på WH Fastighets-& Byggservice AB och är det största bolaget i WH-koncernen.

Vi är nyfikna på dig som har en eftergymnasial utbildning i botten och minst fem års yrkeserfarenhet från byggbranschen, helst med några år som chef. Som platschef hos oss har och tar du ansvar för laget, driften och verksamheten samt de uppdrag och projekt vi driver där. Som ledare vill vi att du aktivt bidrar till att skapa trivsel och trygghet för alla WH:are, våra underentreprenörer och för våra kunder. Du är delaktig i att utveckla vårt ledningssystem och vår Code Of Conduct ligger till grund för hur vi agerar och är mot varandra.

Mer formellt ansvarar du exempelvis för:

Driva projekt från start till mål.

Ledning och planering av produktionen och det dagliga arbetet.

Budget och resultatuppföljning.

Arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet.

Kvaliteten i projekt, leverans och i våra relationer med kunder och partners.

Att utveckla och WH som bolag.

Som du inser vill vi att din erfarenhet gör att du är en stabil ledare och att du är skicklig på planering, struktur och produktion. Du har bra och aktuell kunskap om lagar, avtal och regler som gäller vår bransch. Du är väl bekant och har arbetat med system som Byggsamordnaren och givetvis att du kan program som Excel och Word.
Vi hoppas att du är nyfiken på oss och att du vill jobba på ett företag med engagemang, kompetens och gemenskap som satsar på sin personal. Varmt välkommen med din ansökan!

Är det här rollen för dig? Välkommen med din ansökan – urval sker löpande i processen!
Mer info
Kontaktperson Amanda Jacobsson
Telefon 0706512326
Email Mejla Amanda Jacobsson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.whbolagen.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2020 (15 dagar kvar)