Regionchef Butik - Sydväst

Regionchef Butik - Sydväst

Med kunden i fokus tillsätter vi nu en passionerad, professionell och ambitiös Regionchef inom vår butiksorganisation med ansvaret för område Syd där vi ser en stor utvecklings- och tillväxtpotential.

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverk- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 75 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion, visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Om tjänsten

Som Regionchef Butik vill vi att du ska bidra till att vi får flera glada kunder! Det innebär att du ska förstärka våra kundrelationer genom att utveckla regionens butiker och tillhörande personal. Du har det övergripande budget- och resultatansvaret i linje med företagets uppsatta mål. Du är ledare med personalansvar för 20 medarbetare. Butikerna är en central del av samspelet med fältsäljorganisationen i regionen varpå samarbetet mellan er är avgörande för ökad försäljning i regionen.

Du rapporterar till Chef Butik och ingår i butiksledningen.

Viktiga arbetsuppgifter
  • Upprätta och följa upp personliga utvecklingsplaner för personalen.
  • Bidra till utveckling och uppföljning av gällande butiksrutiner. Säkerställer ordning och reda samt butikernas utseende.
  • Upprätta och följa upp aktivitetsplaner för att driva trafik till butiken.
  • Samordningsansvar för dina butiker och du följer upp butikernas ekonomi såsom försäljning, kostnader, lagervärde, lagersaldon, transitlager, inventeringar, lagerjusteringar, skrotningar och resultat.
  • Följa upp butikens sortimentutveckling, produkter in och ut, nyheter samt lokal anpassning av sortimentet.
Du genomför butiksbesök på samtliga butiker kontinuerligt vilket innebär att resor ingår som en del av jobbet. Du ansvarar för och deltar i butiksevent och eventuella nyöppningar.

Din profil

Vi ser att du har 2-3 års ledarerfarenhet från liknande befattning, är kundorienterad med dokumenterad erfarenhet från försäljning. Vi söker dig som minimum har gymnasieutbildning. Du är en god ledare med förmågan att skapa tillit och trivsel runt omkring din person, är öppen och tydlig i din kommunikation utifrån våra värderingar. För att prestera bra i rollen som regionchef måste du älska att vara ute bland dina medarbetare där du ska utveckla ditt lag både som helhet och individuellt.

Vi erbjuder dig

En stimulerande nyckelbefattning i ett tillväxtföretag med starkt varumärke som präglas av mycket energi och glädje. Du får goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en inspirerande arbetsplats med glada och duktiga kollegor. Givetvis så erbjuder vi dig en marknadsmässig lön och kontinuerligt kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Placeringsort: Göteborg

Tjänsten innehåller resor i västra och södra Sverige varför vi vill att du har körkort.

Välkommen med din ansökan till oss senast 30:e september 2018. Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är Chef Butik Jan Kahlin, 070-398 53 22.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.