Fältsäljare B2B Byggdivisionen Göteborg

Fältsäljare B2B Byggdivisionen Göteborg

Vi behöver dig som brinner för försäljning, du som verkligen gillar att göra affärer, du som motiveras av att jobba med en hög grad av flexibilitet mot tydligt uppsatta mål.

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 77 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vi erbjuder dig

Ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Om tjänsten

Du ansvarar för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Som fältsäljare hos oss vill vi att du är kundfokuserad, engagerad och lätt att samarbeta med. Några viktiga arbetsuppgifter;
  • bearbetning av både befintliga- och nya kunder
  • se över kundernas behov och hitta lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
  • praktiska produktdemonstrationer
  • I samarbete med din chef sätter ni upp en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt.
Din profil

Dina personliga egenskaper är oerhört viktiga för oss och något som vi kommer att ta stor hänsyn till. Du behöver ha relevant erfarenhet även om vi inte kräver att den ska var jättelång, däremot behöver du ha rätt egenskaper och rätt driv. Vi vill att du har en ambition om att utvecklas inom försäljning.

Du är ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven. Du är professionell i din framtoning, har ett affärsintresse, bygger långsiktiga relationer och älskar att bearbeta och utveckla kunder. Din datorvana är självklart god. Dina vänner skulle beskriva dig som social, glad, vältalig och kommunikativ oberoende av sammanhang. Du behöver ha B-körkort.

Bostadsort: Göteborg

Distrikt: Göteborg

Välkommen med din ansökan till oss senast 23 maj 2019 Vi tillämpar löpande urval.

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Peter Olsson - 070 5374025
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.