Butikssäljare Ringön i Göteborg

Butikssäljare Ringön i Göteborg

Vi söker Butikssäljare till Würth-butiken på Ringön i Göteborg

I våra butiker är vi två anställda som tillsammans driver butiken med allt som dagligen skall göras.
Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Du förstår värdet i ett proffsigt kundbemötande, och du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder. Du är serviceinriktad och engagerad och förutom att arbeta i vår butik kommer du även att arbeta med en del säljbesök hos företag i närområdet.

För att lyckas som butikssäljare behöver du ha kunskaper om verktyg, maskiner, fästmaterial och liknande. Du behöver vara självgående. Du är ansvarsfull och utåtriktad och har en ambition att utvecklas i din roll. Vi ser gärna att du har tidigare Butikserfarenhet, är resultatinriktad och du kan arbeta mot högt satta mål.

Du har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. Du är kreativ, strukturerad och tar gärna egna initiativ. För rätt person finns det goda karriärmöjligheter inom Würth.

I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt för individen några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

De värdeord vi i Würth har valt att samlas kring är Inspiration, Mod och Passion. Det är tre ord som representerar oss som medarbetare och företag i olika perspektiv. De beskriver essensen av företaget och varumärket. I dessa tre ord finns Würths historia, traditioner och företagets själ.

Du har en god datavana och behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Din bostad har du i i Göteborg eller dess närhet.

Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan så snart som möjligt.

Anställningens omfattning är 75%

Kontakt:
Jag heter Stefan Sandin och är kontaktperson för tjänsten.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa mig på telefon 070-3743256
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 28 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.