Butikssäljare Göteborg - Ringön - vikariat

Butikssäljare Göteborg - Ringön - vikariat

Vi behöver dig som brinner för försäljning, du som verkligen gillar att göra affärer i butik, du som motiveras av att jobba med en hög grad av flexibilitet mot tydligt uppsatta mål.

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 84 länder och har drygt 77 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vi erbjuder dig
Ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig en arbetsplats bland duktiga och trevliga kollegor, en marknadsmässig lön, och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Om tjänsten
I våra butiker är vi två anställda som tillsammans driver och utvecklar butiken med allt som dagligen skall göras. Våra öppettider är vardagar 06.30 -17.00 där du alternerar med din kollega öppningar och stängningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande. Butiks och branscherfarenhet är meriterande.

Några viktiga arbetsuppgifter;
  • Försäljning i butik och per telefon
  • Säkra så att butiken varje dag upplevs som ny.
  • Varuadministration såsom inventering, beställningar, godsmottagning o dyl.
  • Ger support till kunder och säljare
  • Aktivt jobba för att samarbetet med fältet stärks och utvecklas kontinuerligt
  • Aktivt delta i förberedelser och genomförande av butiksevent och kampanjer
Tjänsten är ett vikariat från januari 2020 tom augusti och antal timmar per dag kan diskuteras beroende på vad vi kommer överens om, 40 tim/vecka är standard.
Trivs du med oss och vi med dig finns möjlighet till fortsättning.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och något som vi kommer att ta stor hänsyn till. Vi ser gärna att du är resultatinriktad och du kan arbeta mot satta mål. Du är ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven. Du är professionell i din framtoning, har ett affärsintresse, bygger relationer och älskar kundmötet. Fördel om du har tidigare erfarenhet från någon av våra branscher och / eller butik.

Din datorvana är självklart god och du behärskar svenska och i tal o skrift. Dina vänner skulle beskriva dig som social, engagerad, handlingskraftig, glad, och kommunikativ oberoende av sammanhang.

Placeringsort: Göteborg Ringön

Välkommen med din ansökan till oss senast 20 december 2019. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Patrik Johansson, som du når på mobil nr 070-3013146 vid frågor.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.