Projektledare till Wärtsilä

Projektledare till Wärtsilä

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos Wärtsilä kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
  • Ta emot beställningar och offerera kunder.
  • Svara på inkommande mail och samtal från kunder.
  • Arbeta med försäljning och se till att dra in nya affärer.
  • Hålla god dialog med designavdelningen för att tillgodose kundernas behov och möjliga lösningar.
  • Boka upp servicetekniker på olika arbeten och hålla god kontakt med dem under arbetets gång.
  • Se till att tidsplaner efterföljs och tillsätta resurser på de olika projekten.
  • Fakturering gentemot kund.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i en bred roll med mycket att göra och snabbt kan komma in i arbetsuppgifterna. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid med möjlighet till flexibilitet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad inom maskinteknik alternativt har läst annan teknisk utbildning med ett stort intresse och förståelse för teknik. Har du erfarenhet av försäljning samt kunskaper av Wärtsiläs produkter är detta meriterande. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av SAP och SalesForce. Som person tror vi att du är tekniskt intresserad samt har ett driv och en vilja att bidra till företaget och företagskulturen. Vi tror att du är en social och kommunikativ person som trivs i mötet med både kunder och kollegor. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wärtsilä is a global leader in advanced technologies and complete lifecycle solutions for the marine and energy markets. By emphasising sustainable innovation and total efficiency, Wärtsilä maximises the environmental and economic performance of the vessels and power plants of its customers. In 2016, Wärtsilä's net sales totalled EUR 4.8 billion with approximately 18,000 employees. The company has operations in over 200 locations in more than 70 countries around the world. Wärtsilä is listed on Nasdaq Helsinki.