Underhållstekniker till Volvo Lastvagnar

Underhållstekniker till Volvo Lastvagnar

Brinner du för teknik och problemlösning? Nu söker Volvo Lastvagnar - en av världens ledande tillverkare av tunga kommersiella fordon underhållsreparatörer. Trivs du med att arbeta i en utmanande miljö inom industrin? Gillar du att arbeta självständigt och samtidigt vara en viktig del i ett team som jobbar mot gemensamma visioner? - Då söker vi dig som vill vara en del av ett dedikerat team som arbetar med smarta produktionsteknologier.

Din roll:

I din roll som underhållstekniker kommer du arbeta med säkerställande av driftsäkerhet på produktionsutrustning. I ett nära samarbete tillsammans med övriga avdelningar bedriver du förebyggande och avhjälpande underhåll på mekanisk och elektrisk utrustning. Du jobbar även med problemlösning och kommer driva ombyggnads- och förbättringsarbeten samt rapportering och uppdatering av uppgifter i berörda system.

Vi söker dig som är driven, tekniskt intresserad, nyfiken och som vill arbeta i en roll med stort nätverk. Du kommer bli en del av ett team. Det är meriterande om du har kunskaper inom PLC-program så som Siemens S7, TIA portal samt innehar truckkort och kort för bom-saxlift.

Krav för tjänsten:
  • Teknisk gymnasieutbildning eller högre med inriktning el/automation
  • Erfarenhet av mekaniskt och elektriskt underhållsarbete
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Möjlighet att arbeta 4-skift
Inom Tuvefabriken arbetar Volvo aktivt med att öka mångfalden inom sin verksamhet. I sina arbetsgrupper vill de därför ha en bra mix av personligheter, kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrunder.

Om ansökningsprocessen:
  • Tillträdesdag enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.
  • I denna rekrytering samarbetar Volvo Lastvagnar med Lernia och anställning sker direkt på AB Volvo.
  • Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.
  • Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!
  • Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Vendela Hafström på 0722-54 32 26 alternativt vendela.hafstrom@lernia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.