Verkstadschef till Volvo Car Kista

Verkstadschef till Volvo Car Kista

I rollen som Verkstadschef för Volvo Cars premiumanläggning får du vara med och medverka i förflyttningen till framtidens serviceverkstad och kundupplevelse. Du ansvarar för den dagliga driften av verkstaden och leder fyra team med totalt 30 medarbetare. Med involverande ledarskap säkerställer du att verkstaden når uppsatta mål gällande ekonomisk lönsamhet såväl som kund- och medarbetarnöjdhet. En viktig uppgift är fortsatt effektivisering av verksamheten genom utveckling av rutiner, arbetssätt och LEAN-arbete. För att lyckas och trivas i jobbet ser vi att du har erfarenhet av ledande roll inom verkstad, gärna från processorienterat företag i fordonsbranschen. Du är nyfiken och uppdaterad inom modern fordonsteknik och vet hur man driver och utvecklar en effektiv verksamhet med hög servicegrad. Vi ser gärna att du även har praktiskt erfarenhet av att implementera och arbeta med LEAN.

Med god samarbetsförmåga och personlig trygghet trivs du med att arbeta mål- och resultatinriktat i en självständig roll. Ditt ledarskap är kommunikativt och genom delaktighet har du lätt för att få med dig och utveckla människor. Du tänker strategiskt och ser helheten, men förstår betydelsen av detaljer. Genom struktur, planering och uppföljning bidrar du till att skapa ett naturligt kvalitetstänkande som genomsyrar hela verksamheten. Du drivs av att skapa värde tillsammans med andra, är öppen och prestigelös med förmåga att motivera teamet och bygga en stark organisation.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 4 december via maquire.se, som Volvo Car Retail samarbetar med i denna rekrytering. Om du har frågor, kontakta gärna Anna Åkesson, 0763-38 87 96, anna.akesson@maquire.se.

Om Volvo Car Retail
Våra kunder är alltid på väg. Dygnet runt, året runt ser vi till att deras vardag fungerar. Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi är 700 medarbetare på 11 anläggningar i Stockholm, Göteborg och Enköping. Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilelektriker, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilindustrin, våra produkter och vårt företag genomgår stora förändringar och det är en spännande utveckling att vara en del av. Volvo Cars ambition med att driva en helägd återförsäljare i Sverige är att ligga i framkant och utveckla det sätt som kunder köper, leasar, prenumererar på och servar sina bilar i Sverige. Detta som en del i att nå företagets ambition om att sälja 50 procent av sin globala volym online 2025. På vår premiumanläggning i Kista erbjuder vi försäljning och service av bilar från Volvo samt service av Polestar. Vi har även ett stort utbud av begagnade bilar. På våra verkstäder hjälper vi kunderna med alltifrån reparationer, däckhotell, rekond och tvätt. Läs mer på volvocars.se/retail