Skadereglerare

Skadereglerare

Volvo Car Retails framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi befinner oss på en stor förändringsresa och behöver nu fler kompetenta medarbetare med oss.
Vi söker dig som vill bli en del av vårt serviceteam på vår anläggning i Hisings Backa. Du som söker delar vår passion för bilar, teknik och att göra bilägande enkelt även vid skador. Rollen är en mycket viktig del av den större bilden och behövs för att få ihop hela kedjan. Som skadereglerare hos oss kommer du att vara våra kunders första möte vid skador på sitt fordon. Du drivs därför av att ge bästa service och värdesätter vid kundmötet ett engagerat och professionellt intryck.

Om rollen

I dina arbetsuppgifter ingår det att:
 • Välkomna kunder och ta emot dem vid skadebesiktningar
 • Utföra skadebesiktning ihop med kunder
 • Kundmottagning av kunder till skadeverkstaden
 • Göra skadebesiktningar som kommer via "fotobesiktningar"
 • Beräkna kostnader för krockskador och offerter för jobben som utföras
 • Daglig kontakt med försäkringsbolag via telefon och mail
 • Utföra skadekalkyler i systemet Cabas
Vem är du?
 • Vi söker dig som är social, positiv, noggrann och duktig på att hantera människor som både kan vara upprörda och chockerade
 • Du har ett starkt driv, entusiasm och förmågan att ta egna initiativ kring arbetsuppgifter. Du gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd.
 • Du är organiserad och noggrann samtidigt som du är effektiv och ger alltid ett gott intryck vid nya möten.
 • Du är en viktig lagspelare och du tycker om att samordna och att arbeta i högt tempo under perioder.
 • Du är social, positiv och noggrann och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd.
 • Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till vår unika lagkänsla.
Vad kan du?
 • Du har utbildning inom samt några års dokumenterad erfarenhet som skadereglerare
 • Du har gymnasiekompetens och körkort B.
 • Du har erfarenhet av arbete i en liknande roll inom bilbranschen.
 • Du har erfarenhet av att göra Cabas-kalkyleringar i systemet Cabas samt av att arbeta i CAB
Vi erbjuder

Möjligheten att representera ett av Sveriges starkaste varumärken
Som anställd hos oss tar du del av pension via VFF Volvo Företagspension. Personalrabatt vid köp av bil, vid tanka, tvätta, service av bil och köp av reservdelar. Tillgång till förmånsportal via Benify och hälsoundersökning hos företagshälsovården var 18e månad samt förskottssemester. Vi har kollektivavtal och du omfattas automatiskt av avtalade försäkringar.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Din ansökan vill vi ha senast den 21/8 2022. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med vår värdegrund.

Om oss

Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi är 700 medarbetare på 11 anläggningar i Stockholm, Göteborg, Enköping och Uppsala

Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens kundupplevelse. Det är en hög ambition, ett viktigt löfte och det ställer höga krav på oss som företag. Vi vill kunna leverera en sammanhängande kundresa både online och genom fysiska möten. De nya digitala förutsättningarna skapar en ökad kravbild och den vill vi som företag kunna leva upp till. Vi vill även kunna möta kundens ökade krav genom att erbjuda framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är.

Vill du vara med på den resan? Välkommen till oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Med elva anläggningar i tre regioner kommer vi närmre dig som kund. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo - finansiering, service, reparationer och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet. Du möter oss på det sätt som passar dig bäst, digitalt eller på plats hos oss.

Vi värnar om din tid. Och nu är vägen hit ännu kortare.

När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap - med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge dig ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Med sammanslagningen av Bra Bil och Upplands Motor så kommer vi inte bara närmare dig som kund rent geografiskt, vi samlar även oerhört mycket Volvokompetens med de 700 medansvariga som jobbar här. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig.

Varmt välkommen till Volvo Car Retail. Vi blev precis ännu lite bättre.