Leveransadministratör till Volvo Car Retail Hisings Backa

Leveransadministratör till Volvo Car Retail Hisings Backa

Välkommen med din ansökan!

Volvo Car Retails framgång bygger på unikt kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation, vi jobbar tätt ihop och har garanterat kul! Vi har under det senaste året växt och vi söker därför en engagerad och positiv leveransadministratör. Som leveransadministratör tar du ett helhetsgrepp till allt som har med administration kring leverans av bilen att göra. Bland annat ansvarar du för att bilar beställs, att de registreras, administrationen kring inbyten, kontrakthantering, hantering av restskulder samt mycket kontakt med verkstäderna för att bilen skall vara i ordning vid leverans. Det som vi tycker är roligt är att alla ovan arbetsuppgifter har en kund bakom. Kunderna i detta fall är primärt interna, det vill säga försäljningsavdelningen och våra verkstäder. Det betyder mycket kontakt tvärfunktionellt med våra kollegor för att säkerställa den allra bästa leveransen. Vår funktion är spindeln i nätet. Du kommer rapportera till Leveranschef och ha ytterligare tre stycken kollegor i din funktion.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att samarbeta, du är ordningsam, strukturerad och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vi ser gärna att du är stresstålig och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter. Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras. Viktigt att du kan arbeta enskilt men också i team.

Vad kan du?

Du har gymnasiekompetens och körkort B. Har du erfarenhet av arbete i en liknande roll, gärna inom bilbranschen, är det meriterande. Vi ser också gärna dig med ekonomiskt sinne och erfarenhet från att jobba i diverse applikationer, såsom officepaketet och TACDIS.

Vi erbjuder

Möjligheten att representera ett av Sveriges starkaste varumärken, Volvo
Som anställd hos oss tar du del av pension via VFF Volvo Företagspension. Personalrabatt vid köp av bil, vid tanka, tvätta, service av bil och köp av reservdelar. Tillgång till förmånsportal via Benify och hälsoundersökning hos företagshälsovården var 18:e månad samt förskottssemester. Vi har kollektivavtal och du omfattas automatiskt av avtalade försäkringar.

Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi vill ha din ansökan senast den 7 augusti- 2022. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att du som kandidat inte har en bakgrund som är oförenlig med vår värdegrund.

Om oss

Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar från Volvo. Vi är 700 medarbetare på 11 anläggningar i Stockholm, Göteborg, Enköping och Uppsala.

Vår ambition är att ligga i absolut framkant och skapa framtidens kundupplevelse. Det är en hög ambition, ett viktigt löfte och det ställer höga krav på oss som företag. Vi vill kunna leverera en sammanhängande kundresa både online och genom fysiska möten. De nya digitala förutsättningarna skapar en ökad kravbild och den vill vi som företag kunna leva upp till. Vi vill även kunna möta kundens ökade krav genom att erbjuda framtidens hållbara mobilitetslösningar och på så sätt göra vardagen enklare för människor, oavsett vem man är. Vi värnar om våra kunders tid. Och nu är vägen hit ännu kortare. Vi vill att våra kunder ska känna att de får mer än en bil när dom köper sin Volvo hos oss, med ett nytt sätt att se på ägarskap - med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge våra kunder ett enkelt och bekymmersfritt bilägande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vill att livet med din Volvo ska vara lika bekvämt och enkelt som det är att köra den. Med elva anläggningar i tre regioner kommer vi närmre dig som kund. Hos oss får du hjälp med allt som rör din Volvo - finansiering, service, reparationer och tillbehör. Alltid anpassat efter dina behov, så att du får mer tid för livet. Du möter oss på det sätt som passar dig bäst, digitalt eller på plats hos oss.

Vi värnar om din tid. Och nu är vägen hit ännu kortare.

När du köper en Volvo hos oss får du mer än en bil. Du får ett nytt sätt att se på ägarskap - med mindre oro och mer tid för livet. Vårt mål är att ge dig ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Med sammanslagningen av Bra Bil och Upplands Motor så kommer vi inte bara närmare dig som kund rent geografiskt, vi samlar även oerhört mycket Volvokompetens med de 700 medansvariga som jobbar här. Vi ser fram emot att fortsätta resan tillsammans med dig.

Varmt välkommen till Volvo Car Retail. Vi blev precis ännu lite bättre.