Volvo Cars söker underhållstekniker inom automation till Karossfabriken

Volvo Cars söker underhållstekniker inom automation till Karossfabriken

Volvo Car Torslanda är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Torslanda arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier - med fokus på människor och ständig förbättring. Varje produktionsteam har ett övergripande ansvar för kvalitet, ekonomi, leveranser och teamutveckling. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Car Torslanda platsen där du kan nå framgång.

Vi söker nu en underhållstekniker inom automation till Karossfabriken.

Arbetsbeskrivning

Som Underhållstekniker arbetar du med att säkerställa produktionsutrustningars driftsäkerhet genom utförande av avhjälpande och förebyggande underhåll. I uppgiften ingår också utredningsuppdrag avseende tekniska störningar samt att genomföra ombyggnads och förbättringsarbeten i produktionsutrustningar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med kunden (produktion) samt i ett flertal nätverk inom olika organisationer och leverantörer.

Som Underhållstekniker i Karossfabriken kommer du arbeta i högautomatiserad produktionsutrustning bestående av PLC-system, svetsrobotar, fogningsutrustning, transportsystem, dragare och produktanpassad mekanik m.m.

Du som söker har
  • Gymnasieutbildning inriktad mot industriautomation/el-styr alternativt mekanik / hydraulik
  • Begränsad behörighet BB1 alt BB2
  • B-körkort
  • PC-vana
Meriterande är om du har kunskaper i nätverks- och datakommunikation samt av PLC- och Robotprogrammering. Vidare ser vi självklart att kunskap/erfarenhet från produktions- och underhållsprocesser är ett plus, likaså erfarenhet av underhållsystemet Maximo.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som söker har god samarbets- och kommunikationsförmåga under tidspress. Vidare är du flexibel, målmedveten och du är självgående i ditt arbetssätt. Du är drivande, har ett analytiskt tankesätt vilket bidrar till att du har ett helhetsperspektiv och är lösningsorienterad.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Tillsvidareanställning
  • 4-skift
  • Göteborg
I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia rekrytering. Ansök redan idag!

Information:

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 12 apr (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.