Volvo Cars söker provningstekniker till Krockprovning inom Product & Quality

Volvo Cars söker provningstekniker till Krockprovning inom Product & Quality

Anställda inom Product & Quality ansvarar för den tekniska utvecklingen av Volvo Car Corporations bilprogram. I vårt dagliga arbete omvandlar vi idéer till innovationer för att uppfylla högt ställda krav på framtidens fordon. Vi använder den senaste teknologin och avancerade metoder för att utveckla världens säkraste bilar och med stor omsorg om miljön, erbjuda våra kunder en genuin körupplevelse. Följ med oss på vägen mot framtiden.

Om Crash and Strength Testing

Vårt uppdrag är att bemanna provriggar inom passiv- och aktiv säkerhet, hållfasthets- och hållbarhetsprovning samt Ergonomilabb. Vi leverera data, underhåller och utvecklar provkababilitet och säkrar kapacitet för att möta efterfrågan från både interna och externa kunder. Fokusområden är effektivitet, en väldefinierad testmiljö och mätnoggrannhet.

Vi söker nu en provningstekniker!

Som provningstekniker kommer du att i samarbete med provningsingenjör och kund, genomföra prov. Arbetet bedrivs uppdragsstyrt i ett nära samarbete med våra kunder, planör och teamledare.

Du kommer att arbeta med:
 • Ihop med provningsingenjör, kund och materialsamordnare förbereda prov och se till att rigg eller bil är i rätt status samt att provobjektet är preparerat och monterat på rätt sätt.
 • Säkerställa att provserien genomförs enligt beställning och plan.
 • Aktivt delta i gruppen när det gäller att utveckla och förbättra våra provmetoder och arbetssätt.
 • Arbeta flexibelt mellan riggar och grupper inom sektionen.
Vi söker dig
 • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande inom maskinteknik eller verkstadsteknik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Datorvana
 • B-körkort
Meriterande är om du som söker har kunskaper inom svetsning, el, programmering eller mekatronik. Det är också meriterande om du har fordonstekniska kunskaper eller erfarenhet från mätteknik eller mätsystem.

Vi söker dig som har en naturlig känsla problemlösning och ser möjligheter i tekniken. Du tillämpar ett systematiskt arbetssätt där kvalité och säkerhet sätts i centrum. Du vill aktivt arbeta mot uppsatta mål genom egna initiativ och aktiviteter. Tjänsten kräver att du som söker är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmågan att kommunicera och samarbeta med din omgivning.

Känns detta rätt erbjuder vi dig ett spännande, roligt och omväxlande jobb. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
 • Tillsvidareanställning
 • Dagtid
 • Göteborg
Tillträdesdag

Lön enligt ök. Urval och intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen är Lernia en samarbetspartner. Du söker tjänsten via www.lernia.se/volvo-cars

Volvo Car Group

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.