Volvo Cars söker montörer till produktionen

Volvo Cars söker montörer till produktionen

Vill du vara med på vår spännande resa?

Volvo Cars är på en spännande resa. Vi omdefinierar fordonsupplevelsen genom innovationer som förenkla människors liv. Vi erbjuder dig en chans att vara del av detta i ett företag där du som anställd har möjligheter att växa och göra verklig skillnad.

Volvo Cars är en av Sveriges större arbetsgivare och nu växer vi ytterligare! Därför söker vi erfarna, skickliga montörer och personer med annan teknisk kompetens till vår satsning. Att jobba som montör innebär att du är en viktig kugge i ett stort maskineri. Du blir del av ett sammansvetsat team som dagligen jobbar för att uppnå högsta möjliga kvalitet. Volvo Cars är ett bolag som satsar stora resurser på intern kompetensutveckling och att få sina anställda att växa. Vi letar efter dig som ser den här möjligheten som ett naturligt karriärsteg och en fortsättning på en redan befintlig yrkesbana inom teknik eller industri.

Formell kompetens

Vi söker människor med kompetens och yrkeserfarenhet från tillverkningsindustri eller annan teknisk verksamhet som kan berika Volvo Cars. Du får gärna ha en teknisk eller praktisk gymnasieutbildning i grunden. Du skall ha godkända gymnasiebetyg i matematik a/1, samhällskunskap a/1, svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5.

Du som person
  • är bekväm med att jobba i ett högt arbetstempo i en fysiskt krävande arbetsmiljö
  • drivs av att jobba tillsammans med andra i lag och mot gemensamma mål
  • är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till vårt ständiga förbättringsarbete
Förutsättningar för din ansökan

Som tillsvidareanställd inom Volvo Cars kommer du att jobba i monteringsfabriken i Torslanda. Eftersom produktionen pågår dygnet runt anställer vi till samtliga tre skift. Vi ser gärna att du är flexibel och kan tänka dig samtliga av dessa. Eftersom att vi vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att tjejer söker! I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia som är vår rekryteringspartner.

En förutsättning för att få jobbet är att du genomför ett personlighetstest, vilket du kommer få via länk till din e-postadress. Först efter att du genomfört testet i sin helhet kommer våra rekryterare behandla din ansökan.

Anställningsform/tjänstgöringsort
  • Tillsvidareanställning
  • Göteborg
Tillträdesdag

Lön enligt ök. Urval och intervjuer sker löpande. Därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart du kan. Du söker tjänsten via www.lernia.se/volvo-cars

OBS! Bifoga dina betyg redan i samband med ansökan genom att ladda upp en bildfil med originalbetygen under fliken "Lägg till ytterligare dokument"-fliken nedan

Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringsgruppen@lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 11 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.