Volvo Cars söker automationselektriker till Body Components

Volvo Cars söker automationselektriker till Body Components

Volvo Cars är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de bilar vi bygger tillgodoser de högsta kraven från våra kunder. I vår sammansättningsfabrik i Göteborg arbetar vi med smarta, rena och flexibla produktionsteknologier - med fokus på människor och ständig förbättring. Vill du nå dina personliga mål tillsammans med andra människor, är Volvo Cars platsen där du kan nå framgång.

Nu söker Volvo Cars Body Components I Göteborg en elektriker till underhållsavdelningen.

Body Components uppdrag är att producera högkvalitativa karossdetaljer i en robust, Lean och miljövänlig produktionsprocess. Vår vision är att vara erkänd som den mest konkurrenskraftiga västeuropeiska produktionsenhet för pressning av karossdetaljer. Som underhåll/automations elektriker arbetar du med ansvar för kontinuerlig uppföljning/felsökning samt förbättring av produktionsutrustningen. Teamet består idag av ca 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter
  • Säkerställa driftsäkerheten på produktionsutrustning
  • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på pressar samt produktionsutrustning
  • Ombyggnads- och förbättringsarbeten
  • Utredningsuppdrag avseende tekniska störningar
Bakgrund
  • Utbildning med inriktning mot automation/el
  • Erfarenhet av underhållsarbete inom industri
  • B-körkort
Meriterande är om du har kunskap/erfarenhet från PLC programmering eller hydrauliska system.

Vi söker dig

Vi söker dig som brinner för teknik och problemlösning. Du har fallenhet för analytiskt tänkande samt tillämpar ett systematiskt arbetssätt där kvalité och säkerhet sätts i centrum. Vi söker dig som aktivt vill arbeta mot uppsatta mål genom egna initiativ och aktiviteter. Tjänsten kräver att du som söker är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmåga att kommunicera och samarbeta med din omgivning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Tillsvidareanställning
  • 3-skift med ledig vecka
  • Göteborg
I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen att söka redan idag på www.lernia.se/volvo-cars.

Information:

Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den. På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor. Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare. Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt. Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.