E-learning designer

E-learning designer

Volvia är marknadsledande på bilförsäkringar för Volvo- och Renaultägare både på konsument- och företag och behöver nu utöka vårt team med en specialist inom E-learning. Vi söker en person som är beredd att kavla upp ärmarna och med sin kunskap och kreativitet skapa utbildningar som inte bara lär ut, utan även stärker våra varumärken.

Om Rollen
I rollen som E-learning designer ansvarar du för att designa och producera våra utbildningar samt säkra att redan producerat material är up to date. Du ansvarar även för att utveckla nya utbildningsmallar, anpassa grafisk profil till forumet samt att utvärdera pedagogiska grepp. I rollen ingår även viss projektledning och uppföljning av utbildningsresultat. För att lyckas behöver du vara intresserad av att skapa engagerande utbildningar som främst är webbaserade. Utbildningarna vänder sig till externa samarbetspartners över hela landet samt till våra egna medarbetare.

Om dig
För att lyckas i rollen har du relevant utbildning som e-learningproducent eller ett par års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter, t ex som kommunikatör. Vi tror att du har en pedagogisk ådra, dvs har en god kunskap om hur bra utbildningar läggs upp från grunden. Då du själv kommer att omarbeta faktainnehåll till klockrena utbildningar baserade på text, bild, film och interaktivitet är det viktigt att du är bra skribent med erfarenhet av att producera eget rörligt material. I rollen ingår täta kontakter med både interna och externa parter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Adobes programsvit. Kunskap i Articulate Storyline, Articulate Rise eller andra verktyg samt erfarenhet inom filmning, fotografering och redigering är meriterande.

För att trivas i rollen är du självständig och inte rädd för att kavla upp ärmarna, med andra ord en riktigt doer. Vidare trivs du at arbeta i dynamiska projektgrupper och är intresserad av projektledning. Du tycker om arbetsplatser med högt i tak, öppet klimat där du har stor möjlighet att påverka.

Övrigt
Vi vill att våra medarbetare ska trivas och ha roligt på jobbet. Våra regelbundna medarbetarundersökningar visar att det är så. Vi bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder vi bra personalförmåner. Vi är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Vi uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 28 februari 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 076 824 60 04.
Mer info
Kontaktperson Josefin Träpja
Telefon 076 824 60 04
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.volvia.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volvia och Renault Försäkring är idag marknadsledande på bilförsäkringar för Volvo- och Renaultägare både på konsument- och företag. Vi jobbar i nära partnerskap med Sveriges auktoriserade Volvo- och Renaulthandlare, Volvofinans Bank, generalagenter och övriga partners för att stärka det totala bilnyttjandet. Vår vision är att vi ska vara det naturliga valet för Volvo/Renaultägare när det gäller bilförsäkring i Norden. Volvia och Renault Försäkring ingår i försäkringskoncernen If Skadeförsäkring. Idag säljs våra försäkringar både av kunniga och drivna bilåterförsäljare över hela Sverige samt i våra egna kanaler, dvs hos vår egen kundservice och på våra hemsidor. För att få sälja våra produkter måste man regelbundet genomgå utbildning