Konsultchef till Vmp Group i Göteborg

Konsultchef till Vmp Group i Göteborg

Om företaget

VMP Group söker nu en till kollega till vårt Göteborgskontor. VMP Group arbetar främst med personallösningar inom sektorerna bygg- och anläggning, samt el- och installation. Vi är en arbetsgrupp som arbetar brett och flexibelt i nära samarbete med varandra. Tillträde sker omgående efter gemensam överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som konsultchef kommer du att ansvara för kundkontakt, personalansvar och löpande drift av de bemannings- och rekryteringsuppdrag som du och dina kollegor säljer in. Rollen innebär stor frihet under ansvar och möjlighet till viss flextid finns. Det finns också stora möjligheter att påverka kontorets arbetssätt och bidra med nya idéer. Vi har en jordnära och personlig miljö med högt i tak och försöker hålla nära kontakt med all vår personal som är ute på olika projekt.

Arbetsuppgifterna kommer att vara högt och lågt, litet som stort. Du kommer att arbeta med rekryteringsprocesser från urval av kandidater till anställning. Därefter har du personalansvar över våra medarbetare. Du ansvarar för introduktion, uppföljning, arbetsmiljöfrågor och löpande kontakt med anställda och kunder under pågående uppdrag, samt att utföra arbetsplatsbesök. Affärsutveckling och bearbetning av nya kunder kommer också ingå i din roll.

Din profil

Vi ser gärna att du har en bakgrund från personalarbete inom bemanning, bygg- eller elbranschen. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av sälj då mycket av arbetet innefattar kontakt med befintliga och nya kunder.

Du som söker tjänsten motiveras av frihet under ansvar. Daglig stöttning får du självklart från dina kollegor både lokalt och på huvudkontoret.
B-körkort är för tjänsten ett ofrånkomligt krav. Det är även krav på att du utan hinder i tal och skrift kan kommunicera på svenska samt grundläggande kunskaper i engelska.
Stort fokus för tjänsten kommer att ligga på personlig lämplighet.

Tjänsten kan tillsättas redan innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte med att skicka din ansökan! Bifoga CV och beskriv dig själv som person, varför du vill jobba hos oss och vad det är som gör att detta är rätt tjänst för dig.

Gå gärna in på VMP Groups hemsida och läs mer om oss och hör gärna av dig om du undrar över något!

Vi ser verkligen fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenny Johansson
Telefon 0730-391200
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN, tidigare Eio). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela södra Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
VMP Oyj är sedan 2018 noterade på Firsth North i Helsingfors, Finland. Augusti 2019 gick VMP Group samman med Smile Bemanning. Våren 2020 antogs det nya varumärkesnamnet Eezy för hela koncernens finska verksamhet. Företagskedjornas totala omsättning för 2019 blev 285,6 MEURO.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn, vmpgroupgoteborg och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!