Fältsäljare

Fältsäljare

VILKA VI ÄR
Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), Barebells,NOBE aloe vera, Tyngre och Smiling. Vi finns representerade i större delen av Europa, USA samt delar av Asien.

Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta. Det är medarbetarna som gör skillnad varje dag och som är vår främsta konkurrensfördel. Men vår resa har bara börjat. Vill du vara med?

OM TJÄNSTEN
Är du en utåtriktad, positiv och ambitiös person redo för ett fartfyllt jobb som fältsäljare utav funktionell dryck och mat? Vi söker efter nästa stjärna och kanske är det just dig vi letar efter. Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. Korta beslutsvägar gör att en idé snabbt blir till verklighet, den entreprenöriella andan genomsyrar hela verksamheten och de människor som jobbar i den. Varje enskild individs prestation påverkar företagets framgång därför värdesätts alla roller i företaget lika mycket. Vi är ett innovativt företag som vill göra allt lite annorlunda, lite bättre. Nu söker vi efter nästa medarbetare som vill vara med på denna resa.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att driva samt utveckla försäljningen på ditt distrikt i Göteborg med omnejd, det gör du genom dagliga kundbesök ute på fältet. Du kommer att sälja in befintligt sortiment, nyhetslanseringar och kampanjer mot våra kunder inom dagligvaruhandeln, servicehandeln & horeca. Du brinner för att hitta nya kreativa försäljningslösningar tillsammans med dina kunder och du tror på att etablera långsiktiga relationer. Du kommer att ta hand om allt från orderläggning till aktuell butiksbyggnation, vi jobbar långsiktigt och tar alltid ansvar hela vägen.

VI SÖKER DIG SOM
Trivs allra bäst med ett högt tempo och snabba beslut. Du är socialt kompetent och ödmjuk mot såväl kunder som kollegor. Vi ser även att du är välorganiserad, noggrann, strukturerad samt har en hög arbetsmoral. Dina blivande kollegor är ett ungt och drivet gäng med stor passion för träning och hälsa. Det är viktigt att din grundinställning är att allt är möjligt och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder. Tidigare erfarenheter inom dagligvaruhandeln/servicehandeln, försäljning eller kundrelationer är självklart meriterande även om det viktigaste för oss är att du har rätt attityd och att du är en team player.

KRAV: B-körkort

OMFATTNING: Heltid Mån-fre

PLATS: Göteborg med omnejd

Rekryteringen sker löpande och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Som en del av rekryteringsprocessen kan vi komma att be dig genomföra ett personlighetstest samt ett test som mäter logisk slutledningsförmåga. Syftet med testerna är att på ett så objektivt sätt som möjligt utvärdera kandidater och identifiera bästa möjliga matchning mot rollen. Testerna är baserade på gedigen forskning och tas genom vår partner Alva Lab.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vitaminwell.com/sv/
Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (35 dagar kvar)