Konsult inom Budgetering

Konsult inom Budgetering

Som marknadsledare i Norden inom Business Intelligence med kontor i Stockholm, Oslo, Göteborg och Drammen, med sammanlagt en bit över 100 BI-konsulter, vill vi nu accelerera ännu mer och här ser vi vårt affärsområde Budget och Planering som en stor möjlighet. Därför söker vi nu efter en konsult inom detta affärsområdet, med placering i Göteborg, som är hungrig på vara med och ta oss till nästa nivå.

Vad kommer du göra?

Som konsult kommer du främst att arbeta med att utveckla lösningar med produkten insightPlanning (tidigare Bizview). Kunderna och projekten varierar, allt från konsultbolag där beläggningsprognoser är centrala, till produktbolag där försäljningsvolymer står i fokus. Samtidigt finns det självklart återkommande, gemensamma nämnare, i projekten såsom personalkostnadsplanering m.m. Du kommer på sikt driva både egna projekt men också ingå i större team med komplexa kundleveranser. Med den bakgrund som vi söker i dig kommer du också vara en viktig del i pre-sale och produktdemonstrationer. Du jobbar med ett team som har djup kunskap inom produkten och du kommer tillföra ytterligare spetskompetens inom Budget- och Prognosområdet.

Du kommer att arbeta i projekt med våra kunder där din vardag och dina projekt kommer variera över tid och kan handla om bl.a.:
  • Delta i och (ev. leda) projektleveranser
  • Utveckla, designa och underhålla formulär och rapporter för analys som stödjer kundens processer
  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor budgetprocesser
  • Stötta i pre-sale av nya projekt
Vem är du?

För att trivas och bli en framgångsrik del av vår och våra kunders verksamhet gissar vi att du har:
  • Arbetat som controller eller motsvarande roll
  • Erfarenhet av Budget- och prognosprocesser
  • En högskoleutbildning inom relevant område
  • Behärskar Excel i stor utsträckning
  • Extra plus för erfarenhet inom databashantering (Microsoft SQL)
  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska
Som person är du drivande, prestigelös och noggrann och i rollen som konsult gillar du att hantera och förenkla komplexa processer som du ställs inför i kundprojekt. Vi tror att du trivs i gränslandet mellan ekonomi och teknik och du har viljan att lösa kundens problem. Förmågan att se och förstå helhetslösningar hos kunden är en viktig framgångsfaktor i konsultrollen.

Vi erbjuder

Visma bWise är den ledande aktören i Norden inom Business Intelligence. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och medarbetare står i centrum. Vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.