KAM / Senior Kundansvarig med hjärta för Business Intelligence

KAM / Senior Kundansvarig med hjärta för Business Intelligence

Just nu är vi på Visma bWise inne i en väldigt spännande förändringsresa där vi genom en intern sammanslagning inom Visma nu är Nordens ledande BI-aktör - nu är vi 110 BI-experter! Som kundansvarig säljare / Client Manager kan du komma in och sätta stor prägel på hur vi framåt kommer vidareutveckla vårt erbjudande inom Business Intelligence. Stort eget ansvar, ett jäkligt kul gäng och många spännande kunder väntar dig. Du kommer jobba i ett tight säljteam som jobbar nära vår leveransorganisation där du får stora möjligheter att utvecklas!

Vad kommer du göra?

Som Kundansvarig hos oss kommer du arbeta med, och utvecklar, några av våra största kunder mot våra förväntade tillväxtmål. Som Senior kundansvarig ger vi dig chansen att både utveckla och stärka relationen till existerande kunder och samtidigt som du får chansen att skapa helt nya framtida kunder till Visma bWise. Du kommer vara en nyckelperson för Visma bWise fortsatta tillväxt och expansion. Du kommer in i ett entreprenörsdrivet bolag samtidigt som du har alla möjligheter som finns i en stor koncern, både utvecklingsmässigt men för att hitta affärsutvecklingssynergier.

Våra förväntningar på dig

Vi tror att du 3-5 års erfarenhet inom lösningsförsäljning helst mot IT eller mjukvaruförsäljning. Du hanterar försäljningscykler effektivt och ser till att nå din försäljningsbudget eftersom du insett vikten av en strukturerad säljprocess. Du kommer självständigt skapa och utföra försäljningsplaner i samarbete med ditt kundteam och identifiera nya affärsmöjligheter för företagets produkter och tjänster. Såklart med målet att förbättra spetsa vår marknadsposition och synlighet i Sverige.

Vilka är bWise?

Visma bWise är den ledande aktören inom Data analytics, Visualization och Business Intelligence och ingår i framgångsrika Visma-koncernen. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur, där våra kunder och anställda står i centrum. Vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.

bWise är ett helägt dotterbolag inom Visma-koncernen som erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Vem är du?

Som Kundansvarig hos Visma bWise har du en viktig roll i att säkra tillväxten för oss och exekvera på vår strategi. För att trivas och bli en framgångsrik teammedlem är det viktigt att du:
  • Har erfarenhet av lösningsförsäljning/komplex B2B inom IT eller mjukvara, extra bonus med erfarenhet från Business Intelligence eller Analytics.
  • Är resultatorienterad och målinriktad. Få saker går upp mot att stänga en ny affär, right?
  • Är vass på nätverkande och relationsbyggande, oavsett om det handlar om nyckelkunder eller goa kollegor.
  • Meriterande om du är utbildad inom CCS, Solution Selling eller liknande erkänd säljutbildning.
  • Högskoleutbildning inom ekonomi/marknadsföring/IT eller motsvarande utbildning.
  • Har utmärkt förhandlingsförmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift, både på svenska och engelska.
Låter önskelistan för lång? Men samtidigt väldigt intresserad? Härligt! Skicka in en ansökan så snart som möjligt då vi har löpande rekrytering. Ansök nu!

Frågor?

Kontakta vår goa säljchef Niclas Wigh som du når på 0733-93 53 58.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, Försäljningschef, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!