Systemkonsult / utvecklare för kundspecifika lösningar

Systemkonsult / utvecklare för kundspecifika lösningar

Vi söker nu en duktig utvecklare som lockas av en roll som systemkonsult internt hos oss på Visma Software. Trivs du med ett självständigt, tekniskt och omväxlande arbete med många kundkontakter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om Visma Software
Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vi erbjuder affärssystemen Visma Business, Visma Control, Visma PX, Visma.net, Visma TransPA och Visma Severa. Vi är totalt cirka 140 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Munkedal. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business.

Om rollen
I rollen som systemkonsult arbetar du med våra kundspecifika lösningar, och fokuserar främst på våra produkter Visma PX, Visma Control samt Visma DCE. I rollen som systemkonsult jobbar du primärt med att:
  • Utveckla speciallösningar åt kunder i form av olika kundanpassningar, exempelvis integrationer, specialrapporter, konverteringar med mera.
  • Hitta lösningar på kundens specifika önskemål som sedan utmynnar i olika kundanpassningar. Ansvaret sträcker sig från planering, tidsuppskattning, utveckling och leverans till dokumentation och test.
  • Bistå med testning av anpassningar och program, samt rapportering av eventuella felaktigheter i kundanpassningen.
  • Uppföljning av inträffade fel hos kund - utredningsarbete som leder till korrekt hantering.
  • Uppföljning av kunder och kundprojekt.
Som systemkonsult hos oss blir du en del av ett kompetent och drivet konsultteam på cirka 40 personer. Tillsammans med andra systemkonsulter, tekniker, applikationskonsulter och projektledare jobbar du varje dag för att hjälpa Vismas kunder att bli mer digitala och effektiva!

Placering för denna roll är på Vismas kontor i antingen Malmö, Stockholm eller Göteborg. Arbetet bedrivs till största delen inne på kontoret men ibland sker även arbete ute hos kund vilket innebär att du behöver vara beredd på ett visst resande innanför Sverige.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss kliver du direkt in i en spännande förändringsresa som medför möjligheter att självständigt påverka processer och rutiner. Här får du utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär. På Visma Software råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av en stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner.

Vem söker vi?
På Visma brinner vi för lösningar och digitalisering, vilket vi hoppas att du också gör. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av systemutveckling samt god kompetens inom programmering: C#, SQL, ASP.Net, HTML 5 samt databashanteraren MS SQL Server. Lämplig bakgrund är systemvetare eller liknande och gärna med praktisk erfarenhet av ekonomi- eller affärssystem.

I denna roll värdesätter vi dina personliga egenskaper högt. För att lyckas och trivas i rollen tror vi därmed att du:
  • Är en god problemlösare och triggas av att ta dig an komplexa tekniska frågeställningar.
  • Är affärsinriktad, service-minded och duktig på att vårda kundrelationer.
  • Är konsultativ, lyhörd och pedagogisk. Därmed har du lätt för att navigera mellan olika kunder och stakeholders vars behov och utmaningar skiljer sig åt.
  • Trivs i en roll där du behöver vara självständig, initiativrik och där du förväntas ha struktur över din egen tid. Samtidigt är du en vänlig och hjälpsam lagspelare som inte tvekar att omprioritera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil. Personligt brev är frivilligt. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta: Maryam Dahan, Konsultchef: 070-426 6114 / maryam.dahan@visma.com

Om Vismakoncernen
Visma är en av Nordens snabbast växande IT-koncerner. Vårt främsta mål är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för 760.000 företagskunder. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande. På Visma är vi stolta över alla våra duktiga och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar - Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.