Webbutvecklare till Sveriges roligaste Qlik partner

Webbutvecklare till Sveriges roligaste Qlik partner

Vi på Optivasys söker webbutvecklare som vill vara med och utveckla framtidens beslutsstödslösningar. Placering vid våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du att arbeta med att utveckla lösningar mot i första hand Qliks plattform. Du kommer att jobba med ett team som har djup kunskap i beslutsstödsplattformen Qlik Sense. Du är den person i teamet som framförallt tillför teknisk kompetens inom webbområdet och är delaktig i allt från gränssnittsdesign till arkitektur. Du kommer att arbeta i både interna projekt och som konsult i projekt med våra kunder.

Din erfarenhet

Som senior webbutvecklare hos Optivasys har du en viktig roll i att bygga innovativa lösningar som utökar funktionaliteten i Qliks produkter. För att trivas och bli en framgångsrik del av vår och våra kunders verksamhet är det viktigt att du:

Har 1-3 års erfarenhet av webbutveckling, Har en högskoleutbildning inom relevant område, Är strukturerad och van att bygga förvaltningsbara lösningar, Har goda kunskaper i Javascript, framförallt AngularJS, RequireJS och ReactJS, samt responsiv design i HTML5/CSS3, Har erfarenhet av integration mot API'er, Har förståelse för hur databaser fungerar, Kunskaper i .Net, Qlik Sense och användandet av datavisualiseringsbibliotek såsom D3, Google Charts, Highcharts eller AnyChart är meriterande, Fördel om du tidigare har arbetat som Team Lead i ett utvecklingsteam

Du som person

Som person är du initiativrik, prestigelös och målinriktad. Du ska ha ett stort intresse för att hålla dig uppdaterad inom webbområdet och gärna ett intresse utav datavisualisering och design men framförallt en vilja i att bredda din kompetens mot området Business Intelligence. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med både kunder och arbetskamrater. Vidare är du kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar.

Vi erbjuder

Optivasys är en ledande aktör i Sverige inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Våra interna ledord är - Ödmjukhet, Laganda och Lekfullhet - vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, UX & Webbdesign, Databasadministration, Projektledare, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optivasys är en del av framgångsrika Visma-koncernen. Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.