Data Warehouse konsult - Design och utveckling inom Data Warehouse/ETL/BI

Data Warehouse konsult - Design och utveckling inom Data Warehouse/ETL/BI

Vi på Optivasys söker nu DW- konsulter som vill vara med och utveckla framtidens beslutsstödslösningar med placering på något av våra goa kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Vad kommer du göra?

Arbetsuppgifterna kommer omfatta hela processen från datafångst till presentation och visualisering av data. Vi vill att du brinner för att skapa effektiva och agila datalager. Placering vid våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Som exempel kommer du att:
  • Analysera, designa, utveckla och implementera ETL-flöden för god prestanda, spårbarhet och säkerhet,
  • Utveckla och anpassa datalagers arkitektur,
  • Modellera och definiera mätetal,
  • Producera dokumentation för att underlätta förvaltning och användning av datalager,
  • Agera stöd och bollplank till andra i företaget gällande DW/BI-teknik
Din erfarenhet

Du är en erfaren Data Warehouse-utvecklare med erfarenhet inom:
  • Informations- och datamodellering enligt DW/BI-principer, kravställning av datafångst i datalagerprojekt, utveckling i Microsoft SQL Server-miljö, SSIS, ETL-utveckling.
  • Vi ser gärna att du mycket goda kunskaper inom T-SQL, samt akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande utbildningsnivå.
  • Du är driven att följa med i den tekniska utvecklingen inom Data Warehouse och Business Intelligence och det är meriterande om du har certifieringar inom området. Du har förmåga att självständigt arbeta med förvaltning, utveckling och optimering.
  • Erfarenheter inom BI och Qliks produkter, TimeXtender eller annat liknande DW-verktyg, DW-utveckling mot Azure, eller liknande molnplattform samt från agila utvecklingsmetoder är meriterande.
Är du den vi söker?

Som person drivs du av möjligheten att vara med och effektivisera våra kunders planering och verksamhetsuppföljning. Du trivs med att arbeta självständigt men värdesätter samtidigt lagarbete och är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat.Vi vill att du skall vara ansvarstagande, driven och social samtidigt som du har glimten i ögat och fötterna på jorden. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och har lätt att kommunicera med andra människor.

Vi erbjuder dig

Optivasys är en ledande aktör i Sverige inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Våra interna ledord är - Ödmjukhet, Laganda och Lekfullhet - vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, Testare, Databasadministration, IT-Arkitektur, Projektledare, Systemanalytiker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optivasys är en del av framgångsrika Visma-koncernen! Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.