Visma söker supportkonsult inom HRM-system

Visma söker supportkonsult inom HRM-system

Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 360 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Om rollen
I rollen som supportkonsult ingår du i ett väl fungerande team tillsammans med 9 härliga kollegor med olika erfarenheter och kunskaper. Alla med samma glödande intresse av felsökning och problemlösning. Hos oss arbetar du i en 2nd line-support med att hjälpa våra publika kunder med systemrelaterade frågor inom HRM.
Din uppgift blir att felsöka och lösa komplexa frågor eller fel som uppstår i systemet Personec P. Det kan handla om att utreda applikationsfel, identifiera handhavandefel samt ge råd till våra kunder och kvalitetssäkra våra system. Vi har högt i tak, gott samarbete och väldigt roligt tillsammans. Det här är ett team som tar stort ansvar för helheten. Till din hjälp, utöver dina närmaste supportkollegor, har du också kollegor inom teknik, produkt & utveckling samt nära dialog med applikationskonsulter. Vi strävar alla efter att göra våra kunder nöjda med våra produkter och systemlösningar.
Det finns goda utvecklingsmöjligheter för våra supportkonsulter. Du kan till exempel jobba med utbildning av våra kunder, kortare konsultuppdrag såväl för applikationsfrågor som mer tekniska uppdrag.

Vi söker en ny kollega till vårt team i Göteborg.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har jobbat med systemförvaltning eller lönearbete. Du behöver ha någon eftergymnasial utbildning inriktat mot lön, system eller HR. Alternativ arbetslivserfarenhet inom området lön/systemförvaltning. Kompetenser vi söker är:
  • Erfarenhet av arbete i HRM/lönesystem
  • Hög IT-vana och goda kunskaper i Microsoft Windows system/Googles system
  • Meriterande med erfarenhet av Visma Enterprise HRM-applikationer; Personec P, Utdata eller Förhandling
  • Meriterande med kunskap och erfarenhet av enklare SQL-programmering
Med anledning av att våra kunder består av kommuner och regioner så är det mycket meriterande med systemförvaltningskunskaper eller kvalificerat lönearbete från offentlig verksamhet. Som person är du kommunikativ, analytisk och pedagogisk. Du sätter alltid kunden i fokus och brinner för att ge god service. För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad och har en stor vilja att lösa de frågor och problem som dyker upp. Du är lättlärd och trivs i en miljö med högt tempo.

Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.
Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 29 november 2020.
Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Eleonor Kalin Service Center Manager Personec P supporten, mail: eleonor.kalin@visma.com Telefon 0761-28 30 98.

Mer om Eleonor
Hej mitt namn är Eleonor Kalin och jag är ansvarig för supportleveransen av Medvind. I mitt team jobbar engagerade och lösningsfokuserade support konsulter. Jag söker efter dig som vill bidra med energi, kreativitet och leverera den bästa supporten tillsammans med oss. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration, Support
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.