Manager för service center hos Visma i Göteborg

Manager för service center hos Visma i Göteborg

Vill du jobba i en ledande roll där du har möjligheten att leda och utveckla en del av vår supportleverans inom vårt affärsområde HRM? Brinner du för att inspirera och utveckla andra? Vill du arbeta i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka?

Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som Manager Service Center hos oss!

Om rollen
I rollen som Manager ansvarar du för att leda och utveckla leveransen för vår supportfunktion inom HRM-systemen Personec P, Easycruit och Recruit . Du är ansvarig för ett team på 12 personer som består av service center konsulter som är specialister på våra lösningar. Teamet arbetar med våra HRM-lösningar för den publika och privata marknaden där deras uppdrag är att stötta våra kunder i teknik, support och applikation. Ditt uppdrag är att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. I rollen ansvarar du för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans, med syfte att säkerställa en väl fungerande, kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. Du leder och inspirerar teamet att på ett innovativt sätt löpande utveckla och effektivisera leveransen för att skapa högsta kvalitet hos våra kunder. Du har en viktig del i att stötta och coacha dina medarbetare för att skapa engagemang och inspiration inom teamet. Din placeringsort är Göteborg. Resor tillkommer i tjänsten.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra leveransmodell och förutsättningar för en effektiv och högkvalitativ tjänst
  • Arbetsledning samt stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa engagemang i gruppen
  • Delta i kunddialog, interna forum samt övriga samverkansforum
  • Internt samarbete med övriga funktioner inom Visma
  • Ekonomisk rapportering (inkl. fakturering) uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet i leveransorganisationen
Vem söker vi?
Vi söker dig som vill leda och utveckla andra. För att lyckas i rollen är du trygg i rollen som ledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos oss bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Du har lätt för att engagera dig och har en förmåga att alltid se möjligheter.

Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift
Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom teknik/ ekonomi/ HR eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet som ledare och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet från en konsult- och/eller supportverksamhet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Tidigare ledarroll med erfarenhet av support/konsultverksamhet
  • God förståelse och erfarenhet av att arbeta med uppföljning och analys som verktyg för verksamhetsutveckling
  • Erfarenhet av HRM / ERP produkter
  • Erfarenhet av offentlig sektor
  • Tidigare erfarenhet av liknande verksamhet och systemlösningar
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera verksamheten för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar
- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.

Hos oss får du chansen att jobba i en av Nordens mest expansiva IT-koncerner. På Visma råder en vänlig och öppen företagskultur med högt i tak. Vår koncern kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 5 maj 2019.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Henning Levén, Business Area Director HRM. henning.leven@visma.com alt. 0705234955

Mer om Henning

Hej! Mitt namn är Henning Levén och jag är ansvarig för Affärsområdet HRM.

Tillsammans med mig arbetar 12 ledare som totalt ansvarar för +120 medarbetare och leverans av lön och HR-system till stora delar av publik och privat sektor i Sverige. Vi är ett engagerat, drivet och positivt team till vilket jag nu söker efter dig som drivs av att engagera medarbetare, att skapa kundnöjdhet genom kvalitet i det vi levererar, är självgående och som dessutom trivs med förändring. Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig. Jag ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 330 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Data & IT, Support
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 500 anställda, över 900 000 kunder och en omsättning på 11 389 miljoner norska kronor under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.