Senior Account Manager

Senior Account Manager

Som vår nya Senior Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av målgruppsanpassad marknadsföring i våra forum där vi tar fram redaktionella koncept, reklamfilmer och olika former av marknadslösningar där vi bl.a. använder oss av sociala medier, digitala kanaler och traditionell print för att nå våra kunders målsättningar.

Kontakten sker via telefon, e-post samt vid personliga möten med kund. I ditt dagliga arbete ansvarar du för allt från prospektering och förarbete till försäljning och efterbearbetning. Du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och dina kontaktpersoner är i huvudsak marknadschefer och VD på små till stora bolag.

Då vi är i ett expansivt skede finns goda karriärmöjligheter i bolaget och rätt person har efter goda resultat möjlighet att få utökat ansvar. I takt med att du kommer in i tjänsten blir du mer involverad i affärsutveckling och utformning av våra produktutbud och tjänster.
För att du ska utvecklas på bästa sätt som ny medarbetare hos Villanytt får du ta del av bolagets introduktionsprogram och ha regelbundna coachningssamtal för att kunna växa in både i rollen & som person. Du kommer dessutom ha fantastiskt stöttande kollegor och chefer som hjälper och peppar dig.

VI SÖKER DIG SOM ...
har lätt för att kunna ta ny kontakt med människor och bygga relationer som nu känner att du vill utvecklas som människa och affärsman/kvinna. Du är en målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad, självgående och har hög arbetsmoral.

Vi vill att du ska ha arbetat med uppsökande försäljning ett par år tidigare och som gillar att bygga relationer och skapa lönsamma affärer.

Du har gått ut gymnasiet och behärskar svenska flytande i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Joachim Blomdahl
Telefon 0737770153
Email Mejla Joachim Blomdahl
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.villanytt.se
Sista ansökningsdag 12 mars (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Villanytt är forumet för dig som vill hålla dig uppdaterad med inspiration, tips och trender från hela Sverige. Vår ambition är att vara det självklara medieforumet för både läsare och annonsörer när det kommer till ämnen som byggnation, inredning och livsstil.