Som vår nya Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av medieutrymme i alla våra kanaler. Vi jobbar med klassiska annonser, filmproduktioner och redaktionella texter som vi publicerar i sociala medier, villanytt.se samt i print för att nå våra kunders målsättningar.

Kontakten sker via telefon samt e-post. I ditt dagliga arbete ansvarar du för allt från prospektering och förarbete till försäljning och efterbearbetning. Du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och dina kontaktpersoner är i huvudsak marknadschefer och VD på små till stora bolag.

Då vi är i ett expansivt skede finns goda karriärmöjligheter i bolaget och rätt person har efter goda resultat möjlighet att få utökat ansvar. I takt med att du kommer in i tjänsten blir du mer involverad i affärsutveckling och utformning av våra produktutbud och tjänster.
För att du ska utvecklas på bästa sätt som ny medarbetare hos Villanytt får du ta del av bolagets introduktionsprogram och ha regelbundna coachningssamtal för att kunna växa in både i rollen & som person. Du kommer dessutom ha fantastiskt stöttande kollegor och chefer som hjälper och peppar dig.

Vi söker dig som...

har lätt för att kunna ta ny kontakt med människor och bygga relationer som nu känner att du vill utvecklas som människa och affärsman/kvinna. Du är en målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, tävlingsinriktad och har hög arbetsmoral. Vi vill att du ska ha arbetat med uppsökande försäljning ett par år tidigare och som gillar att bygga relationer och skapa lönsamma affärer.

En hög månadslön och en hög levnadsstandard är ingen önskan utan en självklarhet för dig.

Team Villanytt erbjuder dig bland annat:
  • Friskvård
  • Företagsmobil
  • Utbildningsmöjligheter
  • Karriärsteg
  • Attraktiva arbetstider mellan 9.00 – 16.00
Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Vi ser fram emot att höra från dig.
Mer info
Telefon 0313823201
Email Mejla Villanytt
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://villanytt.se
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Villanytt uppdaterar dig med inspiration, tips och de senaste trenderna. Vi ger ut tolv nummer per år och på www.villanytt.se hittar du nyheter varje dag.

Vår ambition är att vara det självklara medieforumet både för läsare och annonsörer när det gäller annonsering. Vi kombinerar gärna fler ben samtidigt och ser till att våra annonsörer når ut till rätt målgrupp.

Villanytt har sedan starten 2015 vuxit ifatt de flesta lokala gratistidningar inom nischen och vårt mål att vara ledande när det gäller kombinationen print och digitalt.