Som vår nya Senior Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av målgruppsanpassad marknadsföring i våra forum där vi med hjälp av content marketing tar fram redaktionella koncept, reklamfilmer och olika former av marknadslösningar där vi bl.a. använder oss av sociala medier, digitala kanaler, play funktioner och print för att nå våra kunders målsättningar.

Kontakten sker främst via telefon och e-post, men försäljning sker även vid personliga möten med kund. I ditt dagliga arbete ansvarar du för allt från prospektering och förarbete till försäljning och efterbearbetning. Du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och dina kontaktpersoner är i huvudsak marknadschefer och VD på små till stora bolag.

Då vi är i ett expansivt skede finns goda karriärmöjligheter i bolaget och rätt person har efter goda resultat möjlighet att få utökat ansvar. I takt med att du kommer in i tjänsten blir du mer involverad i affärsutveckling och utformning av våra produktutbud och tjänster.

För att du ska utvecklas på bästa sätt som ny medarbetare hos Villanytt får du ta del av bolagets introduktionsprogram och ha regelbundna coachningssamtal för att kunna växa in både i rollen & som person. Du kommer dessutom ha fantastiskt stöttande kollegor och chefer som hjälper och peppar dig.

Som anställd hos oss erbjuds du bland annat:

  • Fast lön + provision utan tak
  • Friskvård
  • Företagsmobil
  • Utbildningsmöjligheter
  • Karriärsteg
  • Team-aktiviteter t.ex. resor, konferenser
  • Attraktiva arbetstider mellan 9-16 vardagar
Mer info
Kontaktperson Joachim Blomdahl
Telefon 0313823201
Email Mejla Joachim Blomdahl
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.villanytt.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra tre huvudplattformar är magasinet, villanytt.se och vår webb tv-kanal Villanytt Play. Vår styrka är att vi står på helt egna ben och jobbar hand i hand med de sociala medierna. Vi är experter på att hitta kreativa lösningar för alla typer av företag. Vår mål är att vara det självklara valet för annonsörer från hela landet och vi växer just nu snabbast i branschen.