Mediesäljare till branschledande magasin

Mediesäljare till branschledande magasin

Arbetsrollen och den vi söker

Har du vad som krävs för att vara med på häftig resa inom mediebranschen? Vi söker dig som drivs av att hjälpa företag att utvecklas och lyckas med sin tillväxt på kort & lång sikt.

På Villanytt kommer du dagligen få bästa möjliga förutsättningarna till utveckling - både för egen del, bolagets och framförallt kundernas del. Din arbetsuppgift blir att sälja in medieutrymme och redaktionella texter i magasinet. Du bearbetar befintliga och nya kunder via telefonen samt på sikt ute på kundbesök.

Det kommer förväntas av dig att du tar initiativ och är ambitiös, men också att du kommer hantera många olika typer av situationer och när de uppstår hitta bästa möjliga lösningen för kunden.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning eller kundhantering & har ett brinnande intresse för långsiktigaaffärer. Du har höga ambitioner, arbetar målinriktat och är uthållig.

Vi vill att du är en lika bra teamplayer som individualist när så krävs. Du är förtroendeingivande, ansvarstagande och har en positiv inställning. Hanterar svenska flytande i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi dig?

Arbete i en platt organisation med korta beslutsvägar.

Möjligheter till goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

Löpande interna och externa säljutbildningar!

Attraktiva arbetstider! 30h / vecka, Måndag till Fredag 9.00 – 16.00.

Centrala och fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg.

Goda förtjänstmöjligheter! (Fast och rörlig del).

Friskvårdsbidrag.

Om Villanytt

Villanytt är en av landets snabbast växande e-handelsplattformar samt ett av Sveriges främsta magasin inom byggnation och inredning. Under år av reportage och intervjuer med tillverkare, experter och leverantörer så har vi byggt upp kunskaper som kunderna tryggt ska kunna lita på.

I vår egna webbutik hittar du massor av produkter inom hem och trädgård. Vi erbjuder ett stort och varierande sortiment till mycket attraktiva priser.

Villanytt magasinet lockar till sig mycket köpstarka läsare i åldern 30-65 år, hus-/villaägare. Vi väljer våra annonsörer och samarbetspartners med omsorg som passar målgruppens smak.

Villanytt säljs i butiker över hela landet och finns även tillgänglig på Readly och Ztory med över 400 000 köpande prenumeranter varje månad.

Välkommen med din ansökan senast 29/3 - 2021!
Mer info
Kontaktperson Niclas Sehlin
Email Mejla Niclas Sehlin
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://villanytt.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Villanytt är en av landets snabbast växande e-handelsplattformar samt ett av Sveriges främsta magasin inom byggnation och inredning.