Löne- och HR-administratör sökes till växande bolag

Löne- och HR-administratör sökes till växande bolag

Contaplus är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vi rekryterar till alla typer av befattningar inom vårt område; från ekonomiassistenter, redovisningsekonomer, finansekonomer och controllers till ekonomichefer och CFO. Våra kunder är såväl stora som små företag och de återfinns inom alla typer av branscher.

Till ett växande bolag i Göteborg söker vi nu en löne- och HR-administratör i syfte att stärka upp HR-avdelningen. Detta är ett konsultuppdrag på heltid som löper 6 månader fram, med start så snart som möjligt. Då ett anställningsbehov ligger till grund för detta uppdrag, finns goda möjligheter till anställning för rätt person.

Arbetsbeskrivning
Som löne- och HR-administratör ansvarar du för att rätt löner betalas ut i rätt tid till ca. 80 medarbetare. I rollen arbetar du även med tillkommande arbetsuppgifter så som försäkringar, reseräkningar och förmåner. Du kommer även att ansvara för övriga personaldokument och arbeta för att förbättra processer och rutiner kring HR-relaterade uppgifter.

Erfarenhet
Vi söker dig som har någon typ av praktisk erfarenhet kring lön och dess regelverk samt önskar fördjupa dina kunskaper inom HR-området. Du har sinne för siffror och har goda kunskaper inom office-paketet och framförallt Excel. Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av AGDA är meriterande.

Personliga kvalifikationer
För att trivas och lyckas i din roll som löne- och HR-administratör är du strukturerad och noggrann. Du har en god kommunikativ förmåga, är service-minded och trivs bra i en internationell miljö.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval. Hör gärna av dig om du har frågor kring uppdraget!
Mer info
Kontaktperson Olivia Engberg
Telefon 0737381867
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Contaplus
Sista ansökningsdag 31 aug (71 dagar kvar)