Redovisningsekonom till Vicore Pharma, Göteborg

Redovisningsekonom till Vicore Pharma, Göteborg

Snabbfakta
Du kommer arbeta brett med allt från löpande bokföring, koncernredovisning, lönehantering och årsbokslut, samt ha ett helhetsansvar för redovisningen.

Om tjänsten
Förutom att leda och sköta det löpande ekonomiarbetet kommer du sköta kontakten med bank, revisorer och andra myndigheter.

Du kommer även att ansvara för:
  • Löpande bokföring, månad och årsbokslut samt årsredovisning
  • Intern månads- och kvartalsrapportering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Redovisning mot Skatteverket
  • Budget och ekonomistyrning
  • Löneadministration
  • Stöd till ledningsgruppen
  • Projektredovisning
Vad vi erbjuder dig
Ett självständigt och varierande arbete, samt generösa förmåner i ett entreprenörsdrivet bolag. Du har goda möjligheter att påverka tjänstens innehåll. Bolaget erbjuder även trevliga och hjälpsamma kollegor, som du sitter med i fina lokaler i centrala Göteborg. Du kommer att få flexibla arbetstider med möjlighet att vid behov arbeta hemifrån.

Vi söker dig som
Har minst ett par års erfarenhet av redovisning och har kunskaper i koncernredovisning, bolagsskatt och moms. Vidare har du goda kunskaper om redovisningsregler och är självgående i att utföra det löpande ekonomiarbetet och i att upprätta bokslut. Du har bra kunskaper i Excel. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har en akademisk examen inom ekonomi.

Som person är du noggrann, kommunikativ, prestigelös, självgående och initiativtagande. Samtidigt är du en lagspelare som tycker om att vara ett stöd till andra kollegor.

Ansök här
Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, senast den 26 februari, men gärna omgående. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 - 23 70 36.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vicore Pharma är ett läkemedelsbolag med fokus på utveckling av läkemedel mot ovanliga lungsjukdomar. Bolaget är sedan september 2019 noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista. Bolaget är en koncern med totalt 13 anställda med huvudkontor på Kronhusgatan i centrala Göteborg.