Utvecklare inom inbyggda system till Viametrics

Utvecklare inom inbyggda system till Viametrics

Hur rör sig folk under deras shoppingturer? hur länge stannar de kvar i butiken? Beteendena varierar och för kedjor & butiker är tillförlitlig information avgörande.

Friday söker just nu för branschledande Viametrics nästa stjärnskott inom inbyggda system.

Om tjänsten:
Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett kompetent utvecklingsteam med högt i tak och lekfull stämning. I tjänsten kommer du underhålla och vidareutveckla besöksräknare och tillhörande kommunikationssystem.

Systemen är Linux-baserade och därför ett måste att du har kunskap inom detta. Befintlig mjukvara är huvudsakligen skriven i C och C++, och vi ser därför att du är bekväm med dessa språk.

Det är även meriterande om du även har kunskap om VHDL. Då Viametrics sensorsystem använder sig av system-on-chips med bildbehandlande hårdvaruacceleratorer implementerade på FPGA. Kunskaper om computer vision och signalbehandling är också ett plus.

I utvecklingsteamet förväntas du kunna ta mycket eget ansvar och kontinuerligt lära dig om nya tekniker när behovet uppstår.

Vi söker dig som:
Har läst på universitet/högskola med intresse för maskinnära-programmering samt viljan att hela tiden lära dig nya saker. Du jobbar bra i team, och tycker om att ditt arbete spelar roll på riktigt! Du är duktig på att hitta lösningar och förmedla dessa i tal och skrift på både svenska och engelska.

Följande egenskaper är meriterande, men inget krav:
  • VHDL
  • Computer vision
  • Signalbehandling
  • Elektronik i allmänhet
Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday men med ambition att du efter 6 månader blir anställd direkt hos Viametrics.

Startdatum:
Omgående eller enligt överenskommelse

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centralt i Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Mattias Isik, recruiter
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufas.

Om Friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av FeelingFriday AB
Sista ansökningsdag 14 maj (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1994 installerade Viametrics deras första system och är idag närvarande i hela 50 länder. Under ett år räknar de fler besökarna än antal människor på jorden och är därmed en av de ledande företagen inom besöksräkning i världen.

Viametrics erbjuder information som förser företag och organisationer med viktig information om deras kunders beteenden. Siffrorna och verktygen genererar beslut som kan leda till kostnadsbesparingar, högre effektivitet & ökad vinst för deras kunder.

Viametrics utvecklar all mjukvara in-house för att vara så effektiva som möjligt. Installationerna innehåller stabila system som kommunicerar säkert med deras molnlösningar.