Marknadskommunikatör

Marknadskommunikatör

Veteranpoolen AB är ett franchisebolag med supportkontor i Göteborg. Vår vision är att skapa ett bättre samhälle genom veteraners kunskap och drivkraft.

Vi söker nu dig som är en erfaren marknadskommunikatör och som vill vara en del av vårt företag med höga målsättningar för framtiden, där vår innovativa, lösningsorienterade marknadsavdelning är en viktig del av företagets framgång.

På supportkontoret i Göteborg är vi 17 härliga kollegor som arbetar med support och utveckling av Veteranpoolens koncept och som stöttar våra 50 franchisetagare i deras dagliga arbete. Tillsammans är vi fast beslutna och dedikerade att nå våra högt uppsatta mål och visioner. Marknadsplanen är en väldigt viktig del i vårt arbete för att nå dit. Du blir en del av supportkontorets marknadsavdelning som består av fyra personer. Inom avdelningen har ni olika ansvarsområden för verksamheten som helhet samt att ni jobbar som marknadsansvariga mot ett antal lokalkontor var. I rollen som marknadsansvarig är du dedikerad kontaktperson för dina lokalkontor när det kommer till marknadsinsatser och du ansvarar för allt från planering och budgetering till utförande och uppföljning av samtliga lokala marknadsaktiviteter. Du projektleder även rikstäckande marknadskampanjer.

Är du en marknadskommunikatör med stort driv och engagemang?

För att lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att samarbeta med olika typer av personligheter, och kan inspirera och engagera kring olika marknadsaktiviteter. Du är en strateg och samtidigt en "doer", som säkerställer att dina kontor följer den uppsatta marknadsplanen. Du är positiv, flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Vi ser att du arbetat som marknadskommunikatör/marknadsförare i minst 5 år. Du är van att självständigt driva marknadsföringsrelaterade projekt. Du har en utbildning inom media och kommunikation, journalistik eller liknande. Du har erfarenhet av att jobba i Facebook Ads Manager och Adobe Indesign. Du är en god kommunikatör och van vid att producera engagerande textmaterial. Du är strukturerad, har hög produktionstakt och klarar att leverera under tidspress.

Om anställningen

Tjänsten är ett vikariat på heltid, start under maj 2021 t o m september 2022. För rätt person finns det möjligheter till fortsättning även därefter. Vi sitter i fina lokaler på Norra Hamngatan i centrala Göteborg.

Låter det spännande?

Är det du som vill vara med och bidra till Veteranpoolens fortsatta tillväxt? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 februari 2021.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Om Veteranpoolen

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen är ett franchisebolag och bedriver verksamhet från 50 lokalkontor i Sverige med supportkontor i Göteborg.

På vårt supportkontor i Göteborg ger vi stöd inom marknad, ekonomi, drift, försäljning, IT och ledning. Marknadsavdelningen består idag av fyra personer. Vi finns här för våra franchisetagare, kunder och samarbetspartners - nuvarande och framtida.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.