Affärsdriven ekonom med hög servicekänsla

Affärsdriven ekonom med hög servicekänsla

Veteranpoolen AB är ett franchisebolag med supportkontor i Göteborg. Vår vision är att skapa ett bättre samhälle genom veteraners kunskap och drivkraft.

Är du vår nya supportstjärna inom ekonomi?

Veteranpoolen växer och behöver förstärka sin ekonomifunktion i Göteborg. I rollen som ekonom kommer du att vara en del av vår supportorganisation. På supportkontoret är vi 17 härliga kollegor. Teamet inom ekonomi och administration består idag av 7 medarbetare och arbetar bland annat med löpande ekonomisk hantering såsom fakturering, kreditering, förberedande lönesupport, RUT och ROT administration samt övrig daglig support för våra lokalkontor. I teamet har varje medarbetare egna ansvarsområden som man äger och utvecklar i samarbete med kollegorna. Ansvarsområden kan vara franchiseersättningar, förfallna kundfordringar, krediteringar, reklamationer och telefoni. Du kommer även att vara delaktig i den löpande utvecklingen av vårt affärssystem och vårt löpande arbete i stort. Målbilden är att förbättra våra arbetsprocesser för att minska/förbättra/underlätta administration för våra franchisetagare som driver lokalkontor runt om i Sverige.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en ekonomiutbildning eller motsvarande. Du förväntas ha en hög servicenivå, mycket god logisk förmåga och du är noggrann. Vi servar dagligen våra 50 franchisetagare i deras lokala verksamheter. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det av yttersta vikt att du är bra på kommunikation och har en pedagogisk förmåga, både i tal och skrift.

Vi arbetar bland annat i systemen Timewave - About Time - Affärssystem för RUT / ROT samt använder excel. Du behöver vara systemvan, analytisk och ha lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och system. Det är meriterande med erfarenhet av att analysera och dra slutsatser utifrån olika data. Som person är du relationsskapande, strukturerad och flexibel. Du rapporterar till Richard som är ekonomiansvarig.

Om oss

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 40 % och omsätter idag 311 MKR. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda. Veteranpoolen bedriver verksamhet från 50 lokalkontor i Sverige och har sitt supportkontor i Göteborg. Som organisation är vi ca 7 700 veteraner som är redo att rycka ut för att hjälpa privatpersoner eller företag med en extra resurs när behovet finns. Utöver våra veteraner har vi 50 engagerade franchisetagare som brinner för affärsutveckling, människor och entreprenörskap.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start 1 februari 2021. Under introduktionen kommer du att arbeta bredvid en kollega på vårt kontor i Kungsbacka och därefter är placeringen på vårt kontor i centrala Göteborg.

Låter det spännande?

Ansök via vår hemsida senast den 6 december 2020. Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser framemot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 jan 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.