Vi söker Göteborgs bästa internrekryterare!

Vi söker Göteborgs bästa internrekryterare!

Veteranpoolen växer och vi söker nu en rekryterare eller konsult på 50% till vår etableringsavdelning. Du som drivs av utveckling och trivs i en expansiv och entreprenöriell miljö har hittat din nästa arbetsplats eller uppdrag. Här erbjuds du att arbeta på ett engagerat, dynamiskt företag med stark gemenskap och arbetsglädje.

Vårt erbjudande till dig
Som rekryterare ges du en fantastisk möjlighet att påverka och utveckla Veteranpoolens tillväxtplaner genom att rekrytera viktiga medarbetare till företaget. Det gäller mestadels nya franchisetagare men även seniora tjänstemän internt. På vår avdelning arbetar vi som ett lag samtidigt som du har ett stort eget ansvar i rekryteringsprocesserna – vi vill att du ser dig själv som projektledare i vårt rekryteringsarbete.

Du identifierar och attraherar kandidater, genomför djupintervjuer och gör bakgrundskontroller. Du kommer också ha en väldigt viktig roll i att på ett inspirerande sätt presentera vår franchisemodell för kandidaten. Du utgår från vårt huvudkontor i
Kungsbacka/Göteborg, det ingår också en del resor i uppdraget. Du kommer att ha en viktig roll inom bolaget och jobba på en högt prioriterad avdelning med mycket resurser.
Veteranpoolen är ägarlett och har en starkt tillåtande och inkluderande kultur. Alla åsikter och idéer är lika viktiga och du har stor möjlighet att utveckla och driva förbättringsarbeten, stora som små.

"Jag har världens roligaste jobb; rekrytering i kombination med att sälja in Veteranpoolen i vårt avlånga land och som om inte det vore nog så har jag riktigt goa lagkamrater både på huvudkontoret och i franchisetagarna. Mitt jobb stimulerar och utvecklar mig varje dag"
Anna Johannesson, Rekryterare

Är du Göteborgs bästa rekryterare?
Veteranpoolen är ett företag med stor tillväxt och resan har bara börjat. Vi har högt satta mål och visioner som vi är fast beslutna att nå. För att lyckas med detta behöver vi utöver de 17 engagerade medarbetarna på huvudkontoret ha Sveriges bästa franchisetagare och där kommer rollen som rekryterare in. För att nå framgång, och trivas i rollen bör du ha en gedigen erfarenhet av att rekrytera seniora tjänstemän och vara insäljande. Du ska klara av att hantera flera processer parallellt och vara flexibel och snabb då det kan förekomma oväntade vändningar. Du ska också ha stor förståelse och kunskap i urvalsprocessen och kunna "läsa mellan raderna" i ansökningarna.

Din profil är mycket affärsinriktad och din personlighet präglas av hög energinivå, stark drivkraft och vilja att leverera resultat. Du uppfattas som en inspirerande person som brinner för ditt uppdrag men är samtidigt uthållig och långsiktig. Analys och struktur ska kombineras med flexibilitet och innovation för att leverera den bästa rekryteringen. Tidigare erfarenhet som internrekryterare eller rekryteringskonsult ser vi som en stor fördel. Meriterande är om man har en beteendevetarutbildning och arbetat med att sälja in ett koncept.
B-körkort är ett krav.

Låter det spännande?
Är det du som ska vara med och bidra till Veteranpoolens tillväxt? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 April 2019 på www.veteranpoolen.se/karriar
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.veteranpoolen.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Tack vare en framgångsrik affärsmodell och stark organisation har vi en tillväxt på över 40% per år. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag

med marknadens behov. Verksamheten bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.
Vi skapar ett bättre samhälle genom veteraners kompetens och drivkraft!