Bemanningsansvarig, Göteborg

Bemanningsansvarig, Göteborg

Triggas du av att ha många bollar i luften? Vill du vara spindeln i nätet? Då kan du vara den som vi söker!

Bemanningsansvarig
Göteborg

Arbetsbeskrivning
Som bemanningsansvarig kommer du ha ansvar för en bemanningspool av veteraner. Du kommer ta hand om inkommande order från våra kunder och matchar deras behov med rätt kandidat. I dina uppgifter ingår även uppföljning och prospektering av veteraner och kunder. Du kommer även att utföra tidrapportering och övrig administration så som annonsering, samt arbeta i bemanningssystemet Intelliplan.

Din profil
Som person är du målinriktad, framåt och flexibel. Du trivs med många bollar i luften och är duktig på att bygga relationer både mot veteraner och kunder. Du kommer att arbeta i ett team med gemensamma mål så vi ser att du har god samarbetsförmåga, har en ödmjuk framtoning och agerar prestigelöst.

Vi söker dig som har servicerelaterad erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen. Har du arbetat i bemanningssystemet Intelliplan är även det meriterande. Du skall ha goda kunskaper i Office paketet.

Vi erbjuder
Som bemanningsansvarig hos oss på Veterankraft kommer du till en trevlig och kreativ arbetsplats mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från stadens evenemangsarenor. Vi är ett härligt team med högt i tak där du kommer få arbeta med frihet under ansvar. Tjänsten är en provanställning om 6 månader, som övergår till en tillsvidareanställning.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Veterankraft är ett tjänste- och bemanningsföretag som varje år hjälper tusentals privatkunder och företag från Skåne i söder till Luleå i norr med de flesta typer av tjänster och bemanningslösningar.Vi hjälper dig som privatperson med det mesta i trädgården och i hemmet. Det kan röra sig om beskärning av träd och buskar, gräsklippning, lövkrattning, enklare och mer avancerade hantverkstjänster, barnpassning, städning, läxhjälp och snöskottning.

Till företag erbjuder vi ett av marknadens mest effektiva bemanningslösningar där du som kund själv väljer omfattningen på uppdraget. Betalning sker per timme utan krav på kontraktstid. Det våra företag uppskattar mest är att det är samma veteraner som kommer varje gång samt att den livslånga erfarenheten gör att startsträckan är minimal.

Sökord: bemanningsansvarig, administration, kundservice