Provningsingenjör till spännande tjänst

Provningsingenjör till spännande tjänst

Är du nyexad och vill arbeta som provningsingenjör på ett spännande företag? Har du ett fordonsintresse och vill arbeta med den senaste tekniken? Tveka då inte, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som provningsingenjör kommer du att få jobba med basteknik och systemverifiering av elbilsplattformar hos en av de ledande biltillverkarna.
Du kommer att arbeta med basteknik och systemverifiering av elbilsplattformar. Detta omfattar styrenheter (hårdvara och mjukvara), och även hela fordonets elsystem.

Med bra mentorer på plats kommer du att få bra vägledning och handledning för att utvecklas i din roll.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Provning av fysisk bil
  • Arbete med simulering och analys (i verktyg som exempelvis CANalyzer)
Din profil

För att passa i rollen som provningsingenjör krävs det att du är en nyfiken, kommunikativ och organiserad person. Eftersom mycket av arbetet sker i projektgrupp, krävs det även att du är en lagspelare.

Skallkrav:
  • Civilingenjör inom mekatronik, datavetenskap, fysik, elektronik eller motsvarande. Alternativt högskoleingenjör med relevant erfarenhet
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Kunskaper i något vektorverktyg, så som CANalyzer eller CANoe
  • Erfarenhet av mjukvaruprovning
  • Erfarenhet av fordonsindustrin
Villkor

Arbetstid: Kontorstid med flex
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 0722-05 64 16
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VETEC AB är ett teknikkonsultföretag som erbjuder kompetens och resursförstärkning inom virtuell produktutveckling. Deras kunder utgörs av några av Sveriges största industriföretag. Uppdragen utförs från eget kontor såväl som på plats hos uppdragsgivarna. Deras starkaste kompetensområden är beräkning och simulering inom hållfasthet, stelkroppsdynamik och elektromagnetik.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.