Underhållschef Hisingen

Underhållschef Hisingen

Vill du vara med och utveckla underhållsarbetet i ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag? Vill du bidra till samhällsnytta och hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik? Nu söker Keolis dig som vill bli underhållschef i vår verkstad på Hisingen i Göteborg.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten

Som underhållschef på Keolis får du en nyckelroll på trafikområdet med fullt ansvar för verkstad och servicehall. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och har förutom ett övergripande verksamhets- och personalansvar även budgetansvar. Ett av dina fokusområden som underhållschef innebär att driva effektivitet i alla led genom att löpande arbeta med uppföljning, följa upp avvikelser och arbeta med förbättringar. Vidare kommer du ta fram och arbeta med relevanta nyckeltal för att styra underhållsarbetet. För att lyckas i rollen behöver du ha en förståelse av vad som driver kostnader och arbeta med lönsamhet på kort- och lång sikt, för att bidra till optimering av affärsvärdet. En del av detta innebär att arbeta med underleverantörer och ha förmågan att hantera dessa på ett kostnadseffektivt sätt.

Som underhållschef rapporterar du direkt till depåchef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Keolis tillämpar sex månaders provanställning.

Det här behöver du ha
 • Erfarenhet av att leda personal inom tillverkning och/eller underhåll
 • Erfarenhet av att operativt arbeta med tekniskt orienterat underhåll eller service av fordon, maskiner eller fastigheter
 • Erfarenhet av planering, förbättringsarbete, LEAN och effektivisering av underhåll
 • Teknisk kompetens på lägst gymnasial nivå, med inriktning mot fordon
 • B-körkort, har du även C- eller D-körkort är det meriterande
Meriterande kvalifikationer
 • Kunskaper om vår verksamhet (bussbranschen) eller liknande verksamheter
 • Arbetat med data-drivet underhåll
 • Erfarenhet av underhåll som ställer höga krav på säkerhet och arbetsmiljö
 • Arbetat med kunskapsdelning/utveckling
Som ledare för underhållsverksamheten har du fokus på att utveckla teamets fulla potential. Du är van vid att förtydliga förväntningarna på dina medarbetare och se till att de har förutsättningarna att lyckas i sina arbeten.
  Det här får du från oss

  Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag som verkar i en framtidsbransch. Som nyanställd medarbetare får du ett individuellt utformat introduktionsprogram. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

  Så här ansöker du

  Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval sker löpande.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta:

  Daniel Högberg, depåchef på tfn: 031-671865

  Marie Budd, facklig representant Unionen på tfn: 031-671954
  Mer info
  Område Göteborgs stad
  Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Administration & Ledning
  Typ av anställning Heltid
  Rekrytering hanteras av Keolis Sverige AB
  Hemsida http://www.keolis.se
  Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (18 dagar kvar)