Fastighetstekniker Göteborg

Fastighetstekniker Göteborg

Till Keolis i Göteborg söker vi nu dig som är fastighetsskötare/fastighetstekniker.
Som fastighetstekniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb. Du ser det som positivt med varierande arbetsuppgifter och varierande arbetsplatser, då du kommer få arbeta på alla depåer i Göteborg. I Göteborg finns vi i Partille, Mölndal, Angered och på Hisingen.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Vår omtänksamhet, kompetens och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats. Vare sig du är medarbetare eller resenär känner du dig alltid välkommen till Keolis.

Om tjänsten
Som fastighetstekniker har du kontakt med extern service- och fastighetsunderhållspersonal samt fastighetsförvaltningen. Du medverkar till att arbetet utförs till rätt kvalitet och på ett så effektivt och resurssnålt sätt som möjligt. Du kommer ha tillsyn och service av tvätthall med reningsverk enligt tillverkarens anvisningar samt beställning av tillhörande kemikalier i samråd med servicehallsansvarig. Tillsyn och daglig service av tankstation för drivmedel, ramper och uppställningsplatser är också en del av arbetet. Du kommer genomföra olika reparationer och byte av bland annat ventiler, pumpar och liftar. Kontroll och övervakning av kompressor och pumpgropar, underhåll av dörrar och portar, kontroll och tillsyn av sophantering och snöröjning hör även till arbetsuppgifterna. Du kommer även ansvara för besiktningar och jobba med förebyggande brand- och miljöskyddsarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Keolis tillämpar sex månaders provanställning.

Det här behöver du ha
  • Fastighetsskötarutbildningeller motsvarande kunskaper
  • B-körkort
  • El och vvs-kännedom
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska såväli tal som i skrift
Goda kunskaper om vår verksamhet eller liknande verksamhet är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av bussramper eller styr och reglerteknik. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och kan se din del i en större helhet i företagets verksamhet. Du har förmågan att ta egna initiativ, är resultatinriktad och har en mycket god kommunikationsförmåga. Det är viktigt att du har en positiv och etisk människosyn.

Det här får du av oss
Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.

Så här söker du
Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Kontaktperson
Vid frågor vänligen kontakta:
Johnny Melander, depåchef Hisingen på tfn: 031-671915

Inga-Lill Hedlund, facklig representant Kommunal på mail Ingalill.hedlund@kommunal.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Teknisk förvaltare, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.keolis.se
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (24 dagar kvar)