Säkerhetssäljare Verisure Göteborg, ansök utan CV!

Säkerhetssäljare Verisure Göteborg, ansök utan CV!

Vi är i en expansiv fas och behöver fler vassa säljare som vill vara med att bidra till ökad trygghet för fler familjer. Du blir en del av ett grymt säljteam där jobbet inte bara är ett jobb, utan en upplevelse och en utveckling i karriären. Vår personal är vår största tillgång, vi ger dem de allra bästa förutsättningarna att växa både som människa och i karriären. Hos oss på Hometec Security Gbg AB får du utvecklas med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Vi är sedan länge franchisetagare till Verisure. Europas största säkerhetsföretag med Sveriges mest rekommenderade hemlarm.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. En andel av besöken är bokade sedan tidigare och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en andel är uppsökande verksamhet.

Som säkerhetssäljare arbetar du i en bred roll med både försäljning och installation av vårt unika larmkoncept för villa och lägenhet. Våra produkter innefattar inbrotts, brand- och personskydd.

Den här filmen ger dig en inblick i försäljningsarbetet på Verisure.

Som anställd erbjuds du
 • Attraktiv lönemodell med både fast lön, provision och bonussystem
 • Firmabil
 • Arbete i ett litet säljteam med en teamledare som ger dig daglig coaching
 • Möjlighet till snabb karriär med tidigt personalansvar
 • Säljtävlingar med häftiga priser, så som resor till Miami och Dubai
 • Ett välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete
 • Ett stort nätverk av kollegor över hela Sverige
Vi söker dig som
 • har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.
 • behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande
 • är socialt kompetent, ansvarsfull och självgående
 • sätter kunden i centrum och brinner för att coacha andra
 • gillar att arbeta mot uppsatta mål
Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Utbildning och erfarenhet

För oss är det viktigast vem du är som person och att du är motiverad att hjälpa våra kunder genom att skapa förutsättningar för en trygg vardag. Vi utbildar dig och kräver därför inte att du har teknisk kompetens eller erfarenhet av försäljning och rådgivning sedan tidigare. Körkort är däremot ett krav. Det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom vården, på hotell och i restaurangbranschen.

Låter det intressant?

Urval sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Så ta chansen, och skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar inte emot ansökningar via mail pga. GDPR.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Ylva Larensson på telefon 0733-352930 eller e-post ylva.larensson@verisure.se

Sätt igång och ansök!

Mer om oss

Hometec Security Gbg AB är sedan flera år franchisetagare till Verisure AB - marknadsledande leverantör av larm till villa och lägenhet. Du kommer att ingå i ett positivt och tävlingsinriktat team bestående av juniora och seniora säljare där alla arbetar med kvalitativ försäljning enligt en attraktiv provisionsmodell. Som säljare hos oss är du ansvarig för hela säljprocessen - du bokar själv in dina besök och skapar möten med kunderna i deras hem där du kartlägger kundens behovs och erbjuder prisvärda och skräddarsydda larmlösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.