Vice President Operations Performance inom affärsområde Recycling

Vice President Operations Performance inom affärsområde Recycling

Har du erfarenhet från verksamhetsutveckling i en ledande position och motiveras du av utmaningen att driva förändringsarbete? Vi har en tydlig plan för vad vi vill uppnå 2023 - vill du driva förändrings- och förbättringsarbetet som krävs för att vi ska uppnå den? Sök rollen som Vice President Operations Performance.

Som Vice President Operations Performance jobbar du tätt tillsammans med Senior Vice President inom affärsområde Recycling för att utveckla verksamheten. Detta innebär att rollen och projekten man driver kommer att förändras över tid. Inledningsvis kommer stort fokus ligga på att bygga Ett Veolia, med enhetliga arbetssätt, rutiner, struktur och kultur inom hela affärsområdet. Du kommer att jobba med konkreta actions som behöver drivas igenom kortsiktigt, men även strategiskt med en långsiktig plan.

Rollen är stationerad på vår anläggning i Hisings Backa eller enligt ök, men resor ingår i tjänsten. Du ingår i ledningsgruppen för Veolia Recycling Solution och rapporterar till Senior Vice President Recycling.

Kvalifikationer
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller liknande
  • Dokumenterad erfarenhet av verksamhetsutveckling med fokus på förändrings- och förbättringsprojekt
  • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete
  • Mycket goda engelskakunskaper i tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet från återvinningsbranschen
  • Erfarenhet från internationellt bolag
För att trivas och bli framgångsrik i rollen är en stor drivkraft att driva igenom förändrings- och förbättringsarbete. Du är analytisk och förstår underliggande nyckeltal som driver verksamheten framåt. Vi tror också att du har förmågan att bygga goda relationer och är kommunikativ och pedagogisk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Vi är optimistiska, vi ger inte upp och vi jobbar framåt tillsammans.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom flertalet branscher såsom fastighet, industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Hos oss får du arbeta med lösningar som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:
Senior Vice President Recycling Anders Fagerström, tfn 073-219 87 70
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.