Veolia söker Driftchef Fastighet till Göteborg

Veolia söker Driftchef Fastighet till Göteborg

Tjänstebeskrivning

Vi växer nu och behöver förstärka vårt affärsområde Technical Management med en driftchef inom fastighet. Du ansvarar för den dagliga arbetsledningen av ett teknikerteam på ca 10 personer, som i huvudsak fokuserar på tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre projekt, ute hos en av våra kunder. Du har personalansvar som bl.a. innefattar löne- och medarbetarsamtal. Din roll innebär även administrativa arbetsuppgifter så som arbetsorderuppföljning, tidsattestering och uppföljning av utförda arbeten. Att arbeta med verksamhetsplanering och utveckling av uppdragsavtal blir också en viktig del i din roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 1-2 års arbetserfarenhet som arbetsledare inom fastighetsteknik, teknisk förvaltning, fastighetsförvaltning eller motsvarande yrke. Vi ser även att du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande och god förståelse inom något av områdena el, VVS eller styr- och reglerteknik. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har god dator- och systemvana, främst inom Office-paketet. Har du erfarenhet från systemen V3i och IFS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen tror vi att du är en trygg ledare som är tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna att du är en person som inte är rädd att ta tag i arbete och utmaningar. Du är öppen, lyhörd och ser affärsmöjligheter i mötet med våra kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus. Du trivs med och har förståelse för hur det är att arbeta i en stor organisation.

Vad erbjuder vi dig?
Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med intressanta och spännande kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär och därför också en av våra huvudprioriteringar. Som anställd hos oss får du vara med och arbeta med ny och modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 25 januari 2019. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Malou Olausson
Telefon 0733-200 880
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 160 års erfarenhet och 187 000 anställda i 48 länder utformar och tillhandahåller vi lösningar inom områdena vatten, energi och avfall. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2016 till 24,3 miljarder euro. I Norden är vi 1 400 anställda med en omsättning om 3,7 miljarder kronor.

Veolia säkerställer en trygg teknisk förvaltning och fungerande utrustning samt ansvarar för drift och underhåll av tekniska installationer och medieförsörjningssystem, ute hos kund.