Ventilationstekniker

Ventilationstekniker

Ventilationstekniker

Veolia växer i Göteborg och nu söker vi Ventilationstekniker till vårt nya uppdrag! Vill du vara med på denna spännande resa, sök nu!

På Veolia arbetar du i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar. Rollen som elektriker är mycket viktig för företagets framtida utveckling och innebär stor frihet under ansvar att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens.

Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds industrifastigheter. Organisationen kommer att bestå av omkring 30 medarbetare och vi är stationerade i vår kunds lokaler.

Som Ventilationstekniker på Veolia arbetar du med förebyggande, avhjälpande och akut underhåll. Vardagen kommer också präglas av felsökning, förbättringsåtgärder, projekt och utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer
  • Teknisk gymnasiekompetens
  • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift
  • Erfarenhet från servicebranschen är meriterande
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:

Recuritment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.