Tekniker med Elbakgrund

Vill du utvecklas till en självgående tekniker som får lösa problem, både högt och lågt? Då kommer du passa perfekt för vårat roliga och varierade uppdrag vi har på Volvo Trucks!

På Volvo Trucks arbetar Veolia med tillsyn, fastighetsskötsel, felavhjälpande underhåll och reparation. Som Tekniker svarar du direkt till arbetsledaren och jobbar ambulerande med hemmet och bilen som utgångspunkt. Du kommer att arbeta i Göteborg med omnejd.

Som Tekniker hos oss arbetar du med elunderhållsarbete, felsökning, reparation och akut underhåll. Vi jobbar både i team vid behov och självständigt beroende på ärende. Vi verkar inom områdena el, brand, snickare, mekaniker/reparatörer, VVS, Process/vatten, sanering, fastighetsteknik/maskinist. Arbetstiderna är 7-16, beredskap enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
  • Gymnasial utbildning
  • El bakgrund
  • Något års arbetslivserfarenhet är meriterande
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • B-körkort är ett krav
  • Meriterande är även om du innehar lift-, fallskydds- eller anläggningskötarutbildning
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående samt har ett driv och engagemang i ditt jobb som präglar dig som person. Du bör ha ett högt säkerhetstänk då både vi och vår kund har det i fokus.

Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder som gör dig till kundens bild av Veolia reflekteras av dig och ditt professionella sätt att utföra deras önskemål och behov, vilket ställer krav på dig att ha mycket god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Sök tjänsten på: https://karriar.veolia.se/

Vi gör löpande intervjuer och urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Ansvarig rekryterare Annika Englund, tfn 070 386 13 04
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.