Styr och reglertekniker

Styr och reglertekniker

Veolia växer i Göteborg och nu söker vi styr och reglertekniker till vårt nya uppdrag! Vill du vara med på denna spännande resa, sök nu!

Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds fastigheter, med varierat bestånd inom både kontorslokaler och industrier. Organisationen kommer att bestå av omkring 30 medarbetare och vi är stationerade i vår kunds lokaler.

Som styr och reglertekniker har du ett omväxlande arbete. Du jobbar med övervakning, felsökning, optimering och förbättringar i olika fastighetstekniska system.

Kvalifikationer
  • Driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig förvärvad erfarenhet
  • Några års erfarenhet inom drift och övervakning av fastighetstekniska system
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Recuritment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.