Säljare byggåtervinning

Säljare byggåtervinning

Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Vi utformar, utvecklar och levererar lösningar inom energi, vatten, återvinning och underhåll som har en positiv inverkan på miljö, individen och samhället. Vill du jobbat i en framtidsbransch i ständig utveckling och bidra till ett mer hållbart samhälle? Sök rollen som säljare i Göteborg.

Som säljare ansvarar du för både stora och mindre kunder inom byggsektorn. Arbetsuppgifterna innefattar mycket kundkontakt via telefon, mail och kundbesök. Du kommer att sälja återvinningslösning mot byggen, t.ex. tillsammans med kunden skapa en enkel och tydlig plan för avfallshantering, som anpassas efter byggets storlek och projektets alla faser. Du skriver även offerter och lägger ordrar kopplat till affären. Resor är en naturlig del av jobbet. Vi erbjuder en fast lön.

Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande, men inget krav
  • Erfarenhet av försäljning, gärna B2B
  • Erfarenhet från bygg eller återvinningsbranschen är meriterande men inget krav
  • Goda datorkunskaper och förmåga att sätta dig in i olika system
  • Behärska svenska väl i tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen tror vi att du är självständig med driv och själv har förmågan att planera dina arbetsdagar. Du trivs med mycket kundkontakt och har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer.

Veolia erbjuder dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige och Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan genom att klicka på Ansök nedan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta:
Försäljningschef Göran Nordin, tfn 031-58 69 15
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.