Sälj- och projektledare

Sälj- och projektledare

Sälj- och projektledare

Till vårt sälj- och projektteam i Göteborg söker vi nu en erfaren projektledare.

Som projektledare kalkylerar och driver du projekt inom industri av varierande art och storlek. Du har fullt ansvar för dina pågående projekt innefattande allt från sälj till projektering och projektledning, samt fullt ekonomiskt ansvar. Du driver projekten från kontoret eller ute hos våra kunder med hjälp av ett team. Resor förekommer i tjänsten både i och utanför Sverige.

Kvalifikationer:
  • Teknisk utbildning högskola eller motsvarande förvärvad erfarenhet
  • Flerårig erfarenhet som projektledare
  • Erfarenhet av kalkylering av skiftande uppdrag
  • Behärska svenska och engelska, både i tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet från projektledning av större projekt är meriterande
  • Förståelse för leverantörsvillkor inom entreprenadbranschen så som AB, ABT, NLM och TPF m.m. är meriterande
För att trivas i rollen bör du vara genuint teknikintresserad och samtidigt ha ett intresse för att driva och utveckla affärer med god ekonomisk förståelse. Som person är du förtroendeingivande, kommunikativ och tydlig. Du är duktig på att skapa goda relationer och bygga förtroende hos kunder. Du har erfarenhet från ledande positioner och är duktig på att arbetsleda personal i olika projekt. Du jobbar gärna självständigt och driver dina egna projekt framåt, men är samtidigt en utåtriktad lagspelare med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Vi gör löpande intervjuer och urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Platschef Hans Wennerström, tfn 072 517 48 74
Ansvarig Rekryterare Annika Englund tfn 070 386 13 04
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.