Fastighetstekniker/ Fastighetsskötare

Fastighetstekniker/ Fastighetsskötare

Veolia växer i Göteborg! Vi söker fastighetstekniker/fastighetsskötare med några års erfarenhet inom drift och underhåll, eller fastighetsskötsel till vårt uppdrag för en kund inom tillverkningsindustrin. Uppdraget innebär tillsyn, skötsel, drift och felavhjälpande underhåll. Veolias säkerställer en trygg teknisk förvaltning och fungerande utrustning, samt ansvarar för drift och underhåll av tekniska installationer och mediaförsörjningssystem på produktionsanläggningarna.

Som fastighetstekniker/fastighetsskötare arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom drift och underhåll, eller fastighetsskötsel av industrianläggningar.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå
  • Några års arbetslivserfarenhet inom drift och underhåll eller fastighetsskötsel
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.